Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával Ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Elfogadom

VR Otthon a VS Fürdőszoba Szalonban!

hírek

Burkolataink, fürdőszoba felszerelés, és függöny kínálatunk mellett nem akármilyen szenzációval készültünk a 2018-as idényre! Ön az elsők között próbálhatja ki az új virtuális valóság élményt már a lakberendezés területén is!

A Construma-OtthonDesign 2018. kiállításon bemutatott innovatív VR Otthon, virtuális valóság élmény a Construma végeztével a VS Fürdőszoba zuglói szalonjába költözött!

Az úgy nevezett VR, azaz virtuális valóság szemüveg segítségével különböző stílusokban rendezheti be leendő otthonát, és léphet be virtuálisan a tervezett szobákba. Így könnyen ellenőrizheti, hogy az elképzelt belső kialakítás valóban a megálmodott térélményt és hangulatot nyújtja-e.

A VR Otthon élmény lehetőséget nyújt a kísérletezésre: a tökéletes végeredmény érdekében kedvére cserélgetheti a burkolatokat, szanitereket, falszínt, ajtókat, ülőgarnitúrát, szekrénysort, étkezőasztalt, ágyat, lámpákat, függönyöket, tévét stb.

Azonban nem csak virtuálisan tervezheti meg az ideális berendezést, hanem megvalósíthatja minden elképzelését! A VR szemüveggel megtapasztalható virtuális térben cserélhető burkolatok, szaniterek, lakberendezési elemek ugyanis valós termékek, amelyeket akár azonnal meg is rendelhet a VS Fürdőszoba Szalonban, illetve a VR Otthon partnerek üzleteiben!

A VS Fürdőszoba 1142. Bp. Erzsébet királyné útja 125. szám alatti szalonjában megnézheti, átrendezheti és variálhatja a virtuális térben előre felépített lakás belsőépítészeti, lakberendezési megoldásait.

Foglaljon időpontot, élje át és lássa saját stílusát!

Időpontfoglalás itt!