Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával Ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Elfogadom

Természetes anyagok a lakberendezésben az ősz jegyében

magazin

Az ősz mindig egyfajta visszatekintés is. Az évszakok, a természet változásával mi is vágyunk a természet megismerésére, ahogy a megújulásra is. Ruhatárunk és otthonunk felfrissítésével ilyenkor még közelebb szeretnénk hozni magunkhoz a természet szépségét. A natúr anyagok, árnyalatok, textúrák és felületek szerencsére ma már a legmodernebb innovációs architektúrákkal is elérhetők. Nézzünk most egy szép kis őszi hangulatú csokrot – a Porcelanosa legújabb, idei újdonságaiból szemezgetve…

Ahogy az évszakok, úgy mi magunk is folyamatosan változunk, megújulunk. Nincs ez másként a gyártók évről évre megújuló kínálatával sem. A magas minőséget és folytonos innovációt, egyedi gyártástechnológiát képviselő Porcelanosa csempe gyártó remek lehetőséget biztosít számunkra a megújulásra – méghozzá igazán szép, őszies hangulatban…

1. Az árnyalatváltozás eleganciája – a Bottega White családdal

A Porcelanosa az idei évben indította el a HIGH-KER legújabb sorozatát, a Bottega White nagy formátumú, prémium kerámia termékeit, melyeket egyaránt használhatunk fali csempe és padlóburkolat megoldásként.

A fehér különböző árnyalatait magába foglaló termékcsaládot a cement ihlette, a négy formátumban (59,6 cm X 59,6 cm, 80 X80 cm, 100X100 cm, és a sorozat sztárjaként megjelenő 120x120 cm) kapható csempe modelleket kifejezetten nagy formátumú projektekhez, a folytonosság megteremtéséhez kifejezetten ajánlja a gyártó.

A Bottega White kollekció egyes darabjait a Nanoker csúszásgátló technológiájával látták el, mely egyszerre, ugyanazon térben képes hozni a csúszásgátló tulajdonságokat és a puha textúrát – méghozzá mindezt az árnyalatváltoztatás eleganciájával teszi.

Alkalmazhatjuk a legszélsőségesebb időjárási körülmények között is teraszokon, konyhák, előterek, nappalik, és természetesen a fürdőszoba burkolataként is.

2. A természet pontos megközelítése – a Starwood Vancouver új, digitális sorozatával

Ez az új sorozat digitális technológiával - egyre könnyedebben, ugyanakkor még pontosabban - reprodukálja a természet finom részleteit, annak valamennyi árnyalatával, az eredeti színek változtatása nélkül.

A Starwood – a Porcelanosa csoport egyik legkiemelkedőbb fa-reprodukciós padlólap gyűjteménye tehát még tovább bővült a Vancouver sorozattal. Realista, fáradt tónusokkal mutatja meg az anyag folyamatos fejlődését. Inspirációja, a természetes fa 22 digitális grafika és dombormű segítségével kelt életre.

Az 5 árnyalat, a Nude, a Mokka, a Méz, az Ezüst és a Barna tónusok mind nyugodt, meghitt, otthonos terek alkotását teszik lehetővé számunkra, a termékcsalád kültéri technológiája pedig nemcsak a konyha, a nappali és a fürdőszoba – hanem a teraszok és külső terek felhasználhatóságával lehetővé teszi számunkra élettereink, a kint és bent folytonosságának megteremtését.

3. Minnesota szíve – a hagyományos és modern életterek kifejező ereje, melyet a fa iparosok ihlettek

 „Különbözőek, egyediek, abszolút beazonosíthatók – mint amikor a remekművek vezető szerepet játszanak.”  A Minnesota kollekcióval a Porcelanosa gyár az iparosok előtti tisztelgését láthatjuk. Hiszen nap mint nap inspirálnak bennünket, nekünk alkotnak, és tudják, hogyan kell vigyázni a művészetükre. Azt mondják, nekik köszönhetik, hogy évről évre egyre javulnak, fejlődnek – így ez a fa iránti tisztelgés, és az iparosok iránti nagyrabecsülés ihlette kollekció.

5 gyönyörű árnyalata mellett 5 meseszép mintázatban láthatjuk. A jégkockát ábrázoló Ice, az átlós csíkozású Laos, a geometrikus mintázatú Camden, és Noa, valamint az Éden - szebbnél szebb terek, síkok megkomponálására ad számtalan lehetőséget.

Árnyalatait is mind egyedi, különleges ősi anyagok vagy népcsoportok ihlették.

A Minnesota Ash például a viking rúnák ősi szürke, évezredes hamujának tónusát idézi, melyet az „új fehér” néven is emlegettek. Tökéletes keveréke mind a feketéknek, mind a fehéreknek - egy harmonikus padlószín, mely magában egyesíti az összes elemet, színt, és formát. Modern és hagyományos csempe környezetben éppúgy megállja a helyét, fényességet és tágasságot érzékeltetve a térben.

Porcelanosa újdonságokat bemutató sorozatunk első része ezennel véget ért – legközelebb a sötét tónusú különlegességekkel folytatjuk! Addig is, ha szívesen megismerné közelebbről, felfedezné élőben is az itt látott természetes szépségeket, várjuk szeretettel a VS Fürdőszoba Üzleteiben!

 

További magazin bejegyzéseink

Kapcsolodó cikkek