Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával Ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Elfogadom

Virtuális látványterv

szolgaltatasaink

Álljon már vásárlás előtt a saját fürdőszobájában!

Lelki szemei előtt már látja új, gyönyörű fürdőszobáját? Vagy épp ellenkezőleg? Nehéz elképzelnie hogyan fog mutatni a kiválasztott csempével a fürdő?

 

Üzleteinkben ebben is segítünk Önnek! Kérésére a tervezendő helyiség alaprajza alapján elkészítjük a helyiség 3D-s látványtervét. Az elkészült tervet nemcsak számítógépen nézheti meg, hanem üzleteinkben rendelkezésre álló úgy nevezett VR (virtual reality) szemüvegen keresztül is.

 

Nyilak, vagy egere segítségével 360 fokban körbe tud nézni a látványtervben.

 

A virtuális valóság, avagy VR szemüveg használatával bekerülhet saját jövőbeni fürdőszobájába. A szemüveget viselve látni fogja, milyen lesz a teljes helyiség a mennyezettől a padlóig, illetve 360 fokban körbefordulva. Harmonikusan illeszkedik-e a fali csempéhez a padlóburkolat, tetszik-e a minta, megfelelő helyen lesznek-e a szaniterek és megfelelő-e a méretük? Ellenőrizheti, hogy elképzelése találkozik-e a virtuálisan megjelenő képpel, érezheti, milyen lesz a kész helyiségben állni, milyen hangulatot áraszt majd.

 

Kíváncsi más burkolatokra is? Próbálja ki a látványt más csempékkel, szaniterekkel! Kollégáink segítségével többféle látványtervet is megnézhet a virtuális szemüvegen keresztül, hogy könnyebben el tudja dönteni hogyan fog kinézni álmai fürdőszobája. Így már a vásárlás előtt biztos lehet abban, hogy elégedett lesz az eredménnyel.

 

Kérje és használja különleges szolgáltatásunkat a VR szemüveget és álljon már a vásárlás előtt saját fürdőszobájában!

 

A szemüveg kipróbálásához kérje 3D látványtervezés szolgáltatásunkat.

    


 

További szolgaltatasaink bejegyzéseink

Kapcsolodó cikkek

 • Virtuális látványterv

  Virtuális látványterv

  Álljon már vásárlás előtt a saját fürdőszobájában!

  Lelki szemei előtt ...

 • Lakberendező ajánló

  Lakberendező ajánló

  Oldalunkon olyan lakberendezőket mutatunk be, akiket hosszú ideje ismerünk, megbízunk ízlésükben és szakértelmükben, ezért jó szívvel tudjuk ajánlani Önnek!

  A jó lakberendező megismeri az Ön igényeit és ...