Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával Ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Elfogadom

Kivitelező ajánló

Mendex Kft. – Vágyból valóság, Velünk!

Kedves Olvasó!

Félve gondol bele az építkezésbe, vagy kivitelezésbe?

Ha oldalunkon jár, feltehetően új otthonról, irodáról álmodik. 15 éves szakmai tapasztalatunkkal tudjuk, hogy ez hatalmas feladat. Ezért szeretnénk segítségére lenni, hogy a rengeteg felmerülő kérdésben anyag, eszköz, költség, idő és egyéb más tekintetben támogathassuk Önt. Ez egy életre szóló döntés, nem szabad elbagatellizálni!

Bizonyára Ön is egy esztétikus, hosszan élvezhető otthonra, munkahelyre vágyik. Életterünk nem olyan, mint egy ruhadarab. Ezt nem cseréljük néhány havonta. Kreatív és minőségi munkát biztosítunk, de kizárólag az Ön elképzelései alapján! Munkáinkra GARANCIÁT vállalunk!

Munkánk során tudjuk, hogy nagy a felelősségünk, hiszen egy ingatlan felújítása, felépítése legtöbb embernél egy életre szóló döntés, ezért munkatársaink nem csak a megszerzett tapasztalatokat érvényesítik a munkájuk során, hanem folyamatosan figyelik a jövő technológiáit és szakmai képzésekben vesznek részt. Tisztességes piaci áron dolgozunk, nem átverni szeretnénk, hanem olyan életteret kialakítani, amit családjával, munkatársaival hosszú éveken keresztül szeretni és használni fog!

Kérdése van, de még nem tudta kinek feltenni?

Hívjon minket, vagy kérjen visszahívást!

06 30 223 0439

diviaczki.istvan@vsbuilding.hu


 

És hogy miért érdemes kollégánkat felkeresni?

Mert:

  • Telefonon segítséget szakmai kérdésekben.
  • Telefonon egyeztetett időpontot egy személyes találkozóra, a munka helyszínére.
  • A helyszínen a munka felmérését követően nagyságrendi költségeket, hogy eldönthessék szeretnének-e árajánlatot kérni.
  • Helyszíni felmérés után pontos, részletes árajánlat.
  • Családi ház építése esetén részletes, pontos műszaki tartalom készítése, beárazása 50.000,-Ft, amit a munka megrendelése esetén jóváírunk a számla végösszegéből.

Tekintsen meg néhány képet, hogyan dolgozunk!