Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával Ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Elfogadom

Legújabb trendeket kínáljuk fürdőszobájába!

Íme, a legújabb fürdőszoba trendek, első kézből Olaszországból…
Válogasson kínálatunkból, gyűjtsön ötleteket leendő otthonába!

Üzleteink
Üzleteink

Még mindig hódít a fahatású burkolat!

A természetesség jegyében két új irány érvényesül: a két méret variálása egy helyiségen belül, a másik a "halszálka" minta. Izgalmas, egyben mozgalmas felületet eredményez, megtartva a fa meleg hatását és a természetesség jegyeit.
Ha a kertbe is kivinné a nappalit, akkor már kapható 2 cm - es vastagságban is, belesimulva a természet lágy ölébe.
Emellett megjelentek a festett fa hatást kínáló lehetőségek, melyek a fa enteriőrökbe visznek játékosságot, megtörve a "homogén" felületet.

Nagyobb méretért kattintson a képekre!

Felújítás előtt áll? Töltse le Fürdőszoba felújítási tudásanyagunkat!

Az anyag igényléséhez töltse ki az alábbi mezőket és küldje el jelentkezését.

 

*A jelentkezés során az űrlapon az adatfelvétel önkéntes, a felhasználó beleegyezésén alapul.

Tone in Tone – avagy tónus a tónusban – a finomlelkűeknek

Aki egy kicsit is járatos a divat és a trendek világában, már az idei őszi kifutókon is megfigyelhette az egy szetten belüli azonos színtónusok variálását, mely természetesen az enteriőr – és lakberendezés trendjein is megjelenik.

Hogyan jelenik ez meg pl. egy lakásban? A színek egy enteriőrön belül nagyon hasonlóak. Egy világos, fahatású padlóhoz pl. jól mutathat a bézs, vagy ha hűsíteni szeretnénk kicsit az összhatáson – akkor egy szép halványszürke padlólap.

Dinamikus felületek izgalmas kavalkádja - 3D

Még mindig hódítanak a 3D hatású felületek. A minták továbbléptek a hullámvonalból, sőt már a mozaik is ki - be lép a falon.

 A természet hűs nyomdokain – mindenkinek, aki rajong a szép kövek látványáért

A természetes textúrák és természet anyagainak utánzása továbbra is dívik. Már egy néhány éve nagyon divatos a burkolatok terén leginkább megmutatkozó valódi kőhatás, ahol már egyre inkább törekednek a megtévesztésig hasonlító természetességre.
Kiemelten fontos, hogy az eredeti kőnek megfelelő, szinte már megtévesztésig azonos erezetminta domináljon. A méret egyre nagyobb, mert a 120 cm vagy annál nagyobb méretű lapokon érvényesül igazán a kőmintázat.

Ardesia, quarzit, márvány?
Valamennyi természeti kincsünk, értékünk akár szinte egy az egyben beköltözhet otthonunkba, díszíteni szobánk, konyhánk, vagy a fürdőszoba padlóját, falait. Ám nem ritka egy szép erezetű márvány a bútorok lapjain, illetve a legújabb szanitereken sem!

Egyszerre finom és izgalmas színkavalkád - hangulatunkhoz és habitusunkhoz mérten

Űzzük el a borongós hangulatot, az őszi szürkeséget. Nem mindenki kedveli ugyanis a harsány színeket – s ezt a tervezők, gyártók is jól tudják.
Visszafogott színkedvelők számára jó hír, hogy ma már tompított, diszkrétebb színekből is elérhető a meleg  narancs, a napsárga, a mélykék és a tenger árnyalatai – ahogyan a törtfehér és a lombok zöld árnyalatai is. 

Akit máris rossz érzéssel töltenek el a hideg, színtelen hónapok – nos, számukra van egy remek hírünk:
ezentúl örök tavaszt és vidámságot varázsolhatunk a fürdőszobába is élénk színekkel, újabban már a szanitereken is!

 Hogyan válasszunk jó burkolót?

Ön kiválasztotta már azt a megbízható és korrekt szakembert, akivel dolgozni fog?

Ha nem, akkor most végre megtalálta, amit eddig keresett!

A lenti űrlap segítségével kérje ingyenes anyagunkat, amelyből megtudhatja: Hogyan válasszon körültekintően jó burkoló szakembert!


Brick - téglafalak új köntösben

A metrócsempe után jönnek a Brick burkolatok. Falra, padlóra egyaránt.
Színekben sem kell ragaszkodnunk a tégla színekhez. Fehér, fekete és számos kőhatás és téglaszín színesítheti otthonunk falait!

Természeti kincseink gyűjteménye

Még néhány példa arra, hogy nyugodtan keverjük a kőhatást a fahatással vagy a márvánnyal, mert a természetes megjelenésük miatt jól illenek egymáshoz.

 Amennyiben megtetszett valamelyik enteriőr, látogasson el üzleteinkbe és Látványtervező Kollégáink megtervezik Önnek, hogy időtálló, trendi fürdőszobája legyen!