Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával Ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Elfogadom

Ijesztően kicsi az új fürdőszobád?

magazin

Hazánkban átlagosan 6 négyzetméter a fürdőszobák mérete. Ebben már a nagynak, tágasnak számító 10 négyzetmétereseket is belevettük, ahogyan az egészen apró, 2,5-3 négyzetméteres panel, vagy garzon fürdőszobákat is. Kis fürdőszoba esetén a legnagyobb gondot mindig annak berendezése okozza, hiszen szeretnénk, ha minden elférne, illetve, hogy megtaláljuk a kifejezetten kis méretű fürdőszobákhoz tervezett berendezési tárgyakat, bútorelemeket.

JIKA TIGO mosdók – a helykihasználás nagymesterei

Ha TIGO mosdót választunk kicsiny fürdőszobánkba, ezzel a lehető legkevésbé szabjuk meg határainkat a fürdőszoba méreteihez képest. A gyártó ugyanis kifejezetten úgy alkotta meg termékeit, hogy azok fiatalos lendületükkel, egyedi adottságaikkal sokféle élethelyzethez is képesek legyenek alkalmazkodni. 

A helykihasználás mellett ugyanakkor nem csak a dizájnt, de azokat az egyéni igényeket is figyelembe vették a tervezés során, melyek a családok számára lényegesek és adottságaikhoz a leginkább igazodnak. 

Ennek köszönhetően a TIGO mosdók egyszerűen elférnek a legapróbb fürdőszobában is! De vajon hogyan? Méretükből és kialakításukból adódóan! 

Egy átlagos TIGO mosdó szélessége 60 cm, speciális formai kialakítása pedig tágas kagylóformát tesz lehetővé, mindezt úgy, hogy a mosdók mélysége ne haladja meg a 37 centimétert. 

Ha pedig plusz rakodófelületet is igénylünk hozzá, melyhez megvan az elegendő helyünk, akkor a széria 70 cm-es változatát is választhatjuk, a mosdó mélysége ennél is ugyanakkora marad.

A mosdókon túl WC-ket és kádakat is forgalmaz a márka, melyek szintén rövidebbek az átlag 56 cm-nél, a maguk csupán 49 cm-ével. Mivel nem a WC ülő felülete a rövidebb, hanem a mögötte lévő kerámia, így a kényelmünket a kisebb, helytakarékosabb méret nem befolyásolja. 

Szintén kis fürdőkhöz igazították a TIGO kádjait is, mely ugyancsak nem túl hosszú, viszont elég széles a kényelmes fürdéshez és zuhanyzáshoz, melyhez a hozzáillő kádparavánt felszerelve akár többfunkciós berendezést kaphatunk.

Minimumból szeretné kihozni a maximumot? Akkor válassza a RAVAK Avocado fürdőszoba koncepciót!

Ebben a termékcsaládban mind a kád, mind annak formavilágához tökéletesen illeszkedő mosdó, -mely egy avokádó gyümölcsre elékeztet- az utolsó milliméterig tökéletesen átgondolt, így minden kényelmet biztosít számunkra a fürdőszobában

Az egyszerre kényelmes és rendkívül helytakarékos fürdőkád minden kívánságunknak tökéletesen megfelel. A közkedvelt trópusi növény formájában megtervezett kád a vállunknál kellőképpen széles, míg a lábunknál keskenyedő résszel helyet spórol – így adja ki az egyébként mutatós, dekoratív íves formát, melyeknek köszönhetően nyugodt, kellemes látványt nyújt a fürdőszoba térben. 

Az Avocado koncepció mosdója is rendkívül ötletes elhelyezést kapott: azzal, hogy a kád alsó részéhez szerelték, nem vesz el helyet a fürdő térből, miközben a kézmosás, fogmosás szempontjából praktikus, kényelmes és jól hozzáférhető.

A RAVAK termékeknek ez ugyan egy régebbi, de még mindig nagyon közkedvelt darabja, azonban az újabb modellek is mind egytől egyig tudatosan, az utolsó részletig átgondolt fürdőszoba koncepciót kínálnak, a világ több mint 50 országában.

Funkcionális, kisméretű termékek további választékát találja meg még a KOLO Nova Pro Pico termékcsalád tagjai között is!

A KOLO Nova Pro Pico termékeivel szintén remekül be tudjuk rendezni a kisméretű fürdőt, vagy egy parányi vendégfürdőszobát. Ráadásul ennél a termékcsaládnál olyan széles és sokoldalú választékkal találkozhat, melyek nem csupán modern, kortárs dizájnjuk miatt kiemelkedőek, hanem mindezen felül abszolút funkcionálisak is. 

Akár a kis mélységgel rendelkező kézmosókat, akár a rövid fali, vagy saroktartályos monoblokkos WC-re is gondolt, a lehetőség megvan: Önnek csak választania kell!

A választásban pedig segítségére lesznek a VS Fürdőszoba hozzáértő munkatársai, akik 3D látványtervezéssel, a csempe kiválasztásában történő szaktanácsadással még inkább hozzájárulnak ahhoz, hogy akár a nagy, akár a kicsiny fürdőszobák berendezése a lehető legoptimálisabb legyen!

További cikkeink, melyek érdekelhetik Önt: 

Klasszikus lakberendezés a mai otthonokban

Fényes vagy matt: Milyen legyen a csempe, a járólap felülete?

 

 
További magazin bejegyzéseink

Kapcsolodó cikkek