Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával Ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Elfogadom

Innováció és Otthon? Az idei őszi Otthon Design kiállításon bemutatjuk...

hírek

Mit jelent mai szemmel egy kortárs, innovatív otthon? Legyen vendégünk az őszi Otthon Design kiállításon berendezett innovatív otthonunkban: fedezze fel a legújabb fürdőszoba térbe tervezett extrákat, ahol azt is megtudhatja, mit jelent az, ha egy csempe innovatív…

Az Innováció Otthon standon egy olyan otthont láthatunk, amelyen keresztül megismerhetjük, akár élőben, valóságosan is megtapasztalhatjuk a jövő innovatív otthonait.

A 8 témakörön belül - melyekkel itt találkozhatunk – olyan megoldásokat, technológiákat és berendezéseket ismerhetünk meg, melyek számtalan előnyt, kényelmi funkciót is megmutatnak számunkra.

A jövő otthona, egy innovatív, folyamatosan fejlődő otthon, s ez nem merül ki a látványos, trendi, modern megoldásokban, hanem ezeken jóval túlmutatva, képzeljünk el inkább egy olyan otthont, mely maximálisan kiszolgál bennünket!

Ablakaink érzékelik a napszakokat, a televízió egyben egy szép műalkotás is, a radiátorunk már nem csak hogy törölközőszárító, hanem infra-fűtőtest is egyben, minimál dizájnnal – mint a Zehnder modelljei, melyeket élőben meg is tekinthet, meg is tapogathat majd az általunk berendezett otthonban.

A Siko Zara elnevezésű szabadon álló kádja kifejezetten a szabadság élményét nyújtja! A kádat akár középen is elhelyezhetjük a fürdőszoba térben – hiszen azáltal, hogy a lefolyó középen kapott helyet, a kád mindkét végében kényelmesen hátra tudunk dőlni, s akár párunkkal kettesben is élvezhetjük a relaxáló fürdőzés örömeit…

Rendkívül kényelmes, és szintén szabadságélményt nyújt számunkra az ugyanakkor nagyon mutatós, minimál terekbe tökéletes választást jelentő Walk In zuhanykabin forma is, melyből standunkon az innovatív, és rendkívül sokoldalú SIKO gyártó egyik gyönyörű modelljét, a SIKO Walk In zuhanykabint nézhetik meg, járhatják be élőben, hozzá egy gyönyörű, modern, kortárs csaptelep megoldással, a Bugnatese tudatos, környezetbarát és minőségi választékából.

És természetesen az egyik legfontosabb, mely minden fürdőszoba alapját képezi, nem más, mint a hidegburkolat!

Szerencsénkre, az innováció a csempe- és burkolatcsaládokat sem kerüli el, sőt!

A gyártók évről évre, rendre dobják piacra, és mutatják be az egyre elképesztőbb felületek megjelenítését, és ejtenek bennünket ámulatba a kerámia gyártásban rejlő technológiai lehetőségekkel, melyekkel a különböző anyaghatásokat már-már a tökéletességig képesek utánozni…

Legyenek ezek a természet textúrái, mint a páratlanul szépséges, meleg hatású fa, vagy az elegáns, időtlen kőburkolatok.

Ezekkel nemcsak megjeleníthetjük az általunk kívánt anyagokat, és megteremthetjük egyedi stílusunkat, személyiségünket, hanem egyúttal tökéletes egyensúlyt teremthetünk a legújabb trendek, az időtlen dizájn, a tudatosság, valamint a makulátlan funkcionalitás között – nemcsak a fürdőszobában, hanem a teljes lakáson belül, sőt még a külső enteriőrben is.

Egy mai, minőségi csempe, padlóburkolat márpedig így lesz innovatív!

Standunkon, ahol egy mai, innovatív otthont láthatnak és járhatnak majd be, a közösségi zónáktól elkezdve, egészen az intim terekig, mint akár a háló, a fürdőszoba vagy a mosdóhelyiség – az egyik leginnovatívabb, leginkább környezettudatos burkolat gyár, a spanyol Porcelanosa termékeivel ismerkedhetnek meg testközelből.

A Porcelanosa gyár az egyik leginnovatívabb csempegyártó: amellett, hogy a legújabb trendeket maximalista módon követi, sőt diktálja – a környezetvédelemre is legalább ekkora figyelmet fordít. A burkolatok tehát azon túl, hogy mind anyagait, mind pedig a termékek felületét a tökéletességig fejlesztették, a rájuk kerülő mázak nem tartalmaznak nehézfémeket, pl. ólomot vagy kadmiumot.

A Porcelanosa csoportot hazánkban leginkább a kiemelkedő minőségű, innovatív, különleges burkolatairól ismerjük, ám arról már jóval kevesebbet tudunk, hogy a cégcsoport mennyire fontos küldetésének tartja a környezet védelmét, és ehhez a leginkább környezetkímélő gyártási folyamatokat alkalmazza.

Azon túl, hogy termelési rendszereit optimalizálja, már a tervezés folyamatánál is odafigyel arra, hogy ne használjon mesterséges világítást, vagy csak a lehető legkevesebbet. Ezt a gyárakban, a tetőkön elhelyezett áttetsző panelekkel biztosítják, valamint a gyárak területén, a belső terekben is elektromos járműveket alkalmaznak. Továbbá öt vízkezelő létesítmény üzemeltetésével biztosítják azt, hogy szinte egyáltalán ne is legyen szennyvízkibocsátásuk.

A termékek csomagolása is több, mint 70%-ban újrahasznosított anyagokból készül, sőt, a STONE-KER névre hallgató, kiváló minőségű, rendkívül ellenálló csempe kollekciójukról is talán kevesen tudjuk, hogy 95%-ban újrahasznosított anyagokból készül.

A gyártó mind az 5 kontinensen, a világ 150 országában, közel 400 bemutatóteremmel van jelen a burkolatgyártás piacán. A Porcelanosa termékeket itthon megtalálhatjuk teljes kínálattal a VS Fürdőszoba üzleteiben!

Az INNOVÁCIÓ OTTHON stand Fürdőszoba részlegében, mely a VS Fürdőszoba szalon saját standja is egyben, a cikk elején már említett fürdőszoba berendezések mellett számos szebbnél szebb, kortárs burkolattal is találkozhatunk. Ezek mind egytől egyig a tudatos és innovatív Porcelanosa gyár magas minőségű termékei, melyeket személyesen megcsodálhatunk, élőben akár meg is tapogathatunk.

Ha Önök is kíváncsiak arra, milyen egy mai, innovatív otthon, és milyen kortárs, magas minőséget képviselő, színvonalat, tudatosságot, és kiemelt kényelmet biztosító újdonságok elérhetők a piacon, akkor a VS Fürdőszoba Szalon szeretettel várja Önöket is a Hungexpo területén nyíló OTTHONDESIGN Kiállítás 'G' pavilonjában, az INNOVÁCIÓ OTTHON standon, 2018. október 12-14-ig.

Kattintson a következő linkre és a regisztráció kitöltésével ingyenes belépésre van lehetősége az OTTHONDESIGN Kiállításra: http://eregistrator.hu/ereg/link.php?lid=L012585A10B1 

 

További cikkeink, melyek érdekelhetik Önt:

5 okos ötlet az aprócska konyhák kialakításához!

  Alkossunk dekorációt otthonunkban üvegmozaikkal!

 

 

További hírek bejegyzéseink

Kapcsolodó cikkek

  • Vedd meg - Vidd el MOST!

    Vedd meg - Vidd el MOST!

    A koronavírus terjedése mindannyiunk számára rengeteg nehézséget, kihívást, és folyamatosan változó körülményeket jelent. Mivel a mostani időket nem a jó hírek övezik, ezért engedje meg, ...

  • Hétköznap 15 óráig tartunk nyitva

    Hétköznap 15 óráig tartunk nyitva

    2020 március 17-től üzleteink minden hétköznap egységesen 15 óráig tartanak nyitva. A szombati nyitva tartások változatlanok.