Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával Ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Elfogadom

2020 megújulás az Ön kényelméért!

hírek

Kedves Építkező, Felújító! Nagy híreink vannak! Cégünk, egyesült Magyarország legnagyobb fürdőszobaszalon hálózatával, a Palatinus Fürdőszobával és ez a tény csupa pozitív változást hoz az Ön számára! 

Termékeink ezentúl országszerte már 9 üzletben érhetők el, Budapesten, Érden, Egerben, Gyöngyösön, Kecskeméten, Debrecenben és Miskolcon. 

Jelenleg több üzletünk is felújítás alatt áll, hogy legújabb termékkínálatunk bemutatásával fogadhassuk Önt megszépült üzleteinkben

Mostantól óriási raktár áll rendelkezésünkre, hogy a népszerű termékeket készleten tarthassuk, az Ön minél gyorsabb kiszolgálása érdekében!

A Palatinus Fürdőszoba nagykereskedelmi szerepének köszönhetően rengeteg terméket a legjobb áron tudunk kínálni, és olyan exkluzív termékkínálattal várjuk, amelyet csak nálunk tud megvásárolni. 

Reméljük Önnek is elnyeri tetszését a sok pozitív változás, és hamarosan személyesen is találkozunk üzleteink egyikében!

Megújult üzletlistánkért kattintson ide!

 

További hírek bejegyzéseink

Kapcsolodó cikkek

  • Vedd meg - Vidd el MOST!

    Vedd meg - Vidd el MOST!

    A koronavírus terjedése mindannyiunk számára rengeteg nehézséget, kihívást, és folyamatosan változó körülményeket jelent. Mivel a mostani időket nem a jó hírek övezik, ezért engedje meg, ...

  • Hétköznap 15 óráig tartunk nyitva

    Hétköznap 15 óráig tartunk nyitva

    2020 március 17-től üzleteink minden hétköznap egységesen 15 óráig tartanak nyitva. A szombati nyitva tartások változatlanok.