Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával Ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Elfogadom

Rólunk

VS Fürdőszoba - Szakértő segítség otthonához!

Küldetésünk

Szakértő segítséget nyújtunk Ügyfeleinknek, új ötletekkel és kedves kiszolgálással segítünk, hogy minőségi termékekkel rendezze be álmai fürdőszobáját.

Cégünket azért hoztuk létre, hogy ügyfeleink szolgálatába állhassunk. Célunk, hogy termékeinkkel, tudásunkkal, szolgáltatásainkkal a legtöbb segítséget tudjuk nyújtani Önnek, hogy olyan OTTHON-t tudjon kialakítani családjának és saját magának, ami hosszú távon elégedettséggel, örömmel tölti el a szürke hétköznapokban. Büszkeség számunkra, ha megálmodott otthonuk kialakítása előtt ellátogatnak üzleteinkbe, ezzel bizalmat szavazva nekünk.

Szakértelem, tapasztalat és széles választék

A VS Fürdőszoba 19 éve van jelen a fürdőszobai termékek piacán. Több mint 200 neves gyártó legmagasabb színvonalú terméke található meg kínálatunkban, melyek között az alacsonyabb árfekvésű termékektől kezdve a magasabb árkategóriát képviselő termékekig rendkívül széles a választék. Nálunk nemcsak a fürdőszobáját rendezheti be, hanem otthona minden helyiségére kínálunk fali és padló burkolatokat, berendezési tárgyakat, lakberendezési ötleteket. 

Folyamatosan fejlődő vállalkozásunk idén is nagy lépést tett előre. A hidegburkolatok és fürdőszobai eszközök nagy- és kiskereskedelmében piacvezető Palatinus Fürdőszobaszalonokkal megvalósított fúzió folytán már 10 budapesti és vidéki kiskereskedelmi üzlet és saját nagykereskedelmi háttér is rendelkezésünkre áll, hogy segítsünk megvalósítani álmai fürdőszobáját!

Kollégáink folyamatos szakmai képzése, infrastruktúránk fejlesztése, üzleteink kínálatának rendszeres megújítása, a vevői igények felmérése és a minőségbiztosítás mind azt a célt szolgálják, hogy Ön valóban megtalálja nálunk a számítását, ötleteit és álmait maradéktalanul megvalósítsuk!

Legfőbb értékeink

Hozzáértés – Megoldás-orientáltság – Széles termékválaszték – Jó ár-érték arány

Miért érdemes eljönni hozzánk? 

  • Nálunk biztos lehet benne, hogy kizárólag csak olyan terméket fogunk ajánlani, amire Önnek és családjának igazán szüksége van
  • A piacon fellelhető legjobb ár-érték arányú termékek közül válogathat
  • Egyedi burkolatcsaládok széles választékával találkozhat szaküzleteinkben
  • Szakmailag felkészült kollégák várják
  • Kedves, udvarias kiszolgálásban lesz része családias hangulatú üzleteinkben
  • Kérésére megtervezzük Önnek fürdőszobáját
  • Ha bármilyen kérdés vagy probléma adódik a termékek beépítésénél, vagy akár utána, Ránk számíthat immár 19 éve.

Ne hagyja hogy a tökéletes megoldás elsétáljon Ön mellett! Látogasson el egyik szaküzletünkbe!