Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával Ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Elfogadom

Burkoljunk a természetes kövek, a márvány időtlen eleganciájával!

magazin
Fooldal

Ezúttal a páratlanul szép, mesés, nagyformátumú márvány és beton táblák világába kalauzoljuk el kedves olvasóinkat. A finom erezetek, természetes minták és textúrák valódi életet lehelnek mind a korhű, a kortárs, vagy a páratlan luxust képviselő enteriőrök látványába egyaránt!

A márvány minta, márvány erezet ma már közel sem csupán a hófehér és szürke hideg téli eleganciáját hordozza magában, hanem számos meleg, jeges tejeskávé (frappuccino) árnyalatban is előfordul, így a fürdőszoba mellett számos étkező, nappali vagy akár elegáns üzlethelyiség, kávézó enteriőrt is díszíthet, de folyósokon, hotelek, szállodák és egyéb, elegáns belső terek megoldásaihoz is kiválóan betervezhető.

Ezúttal egy páratlan és nagy múltú olasz gyártó, a kerámia – és burkolatgyártást világszínvonalon űző Marazzi gyárnak  gyönyörű nagyformátumú kőlapjait, a  Marazzi Grande projektet mutatjuk be.

A több árnyalatban, színhőmérsékletben és grafikai minták váltakozó intenzitásában választható lapokat ráadásul több, nagyformátumú kialakításban rendelhetjük, attól (is) függően, hogy milyen méretű térbe, milyen elrendezésbe illesztenénk be azokat.

Az innovatív, könyezettudatos megoldásokon túl a Marazzit ma már tucatnyi technológiai szabadalom mellett olyan rendkívül kifinomult rendszerek, technológiák segítik, melyek lehetővé teszik a legjobb kerámia termékek előállítását bármilyen belső – illetve külső térhez: akár otthonok, lakóházak, akár más jellegű ingatlan falait, padlóit szeretnénk burkolni…

Nagy formátumú lapok, sokoldalú, egyedi felhasználásra

Legyenek akár könnyű és vékony bevonatok belső életterek falburkolásához, akár jól szellőző homlokzati rendszerek, akár tartós, időtálló lépcső és padlóburkolatok – ezekkel a termékekkel valamennyi elképzelésünket valóra válthatjuk.

A Grande kollekcióban a porcelán kőburkolatok felszínét, felületi megmunkálását illetően is egy újfajta felfedezést láthatunk, ahol az egyedi tervezés, a testreszabott lehetőségek még inkább kibővültek egy rendkívül rugalmas, ellenálló, sőt könnyű anyaggal!

A gyönyörű, grafit árnyalatú szürke márványt megidéző felületek sejtelmes, lágy vonalainak köszönhetően akár hálószobák, vagy más, nyugodt, intim terek látványos hátfalainak megvalósításához is tökéletesek, akár egy szintén Marazzi fa hatású kerámiaparkettával. Mindezt pedig megspékelhetjük némi bronz kiegészítővel, funkcionális elemmel az enteriőrben – és még lágyabb, melegebb hatású lesz a végeredmény…

Óriáscsempe, azaz:  hatalmas formátumú burkolólapok bárhová, bármilyen összhatásban!

Az egészen nagy formátumú, 6 mm vastagságú, márvány- és cementhatású porcelán csempe – illetve  burkolólap kollekciójával vízszintes és függőleges sík felületeket egyaránt burkolhatunk, a belső terektől, egészen a kültéri épületek homlokzatokig, gyönyörű, végtelen megoldásokat kialakítva.  

Igazán sokoldalú lehetőséget rejtenek, hiszen bármilyen egyedi készítésű vágás és forma megoldás kivitelezhető a lézeres és digitális dekorációknak köszönhetően, a családhoz tartozó kisebb formátumú burkoló lapokkal és mozaik elemekkel kiegészítve pedig tényleg bármilyen egyedi elképzelésünket megvalósíthatjuk.

Akár az igazi nagy szobrászmesterek által használt jellegzetes, natúr faragómárvány tipikus színét és rajzolatát is megidézhetjük kortárs termekben, tágas wellness és SPA életérzést megtestesítő fürdőszoba enteriőrőkben a Raffaello kollekcióval, melynek számos méretbeli változatát, sokszínűségét az alábbi kép igen jól szemlélteti…

A hófehér és éjfekete eleganciája, akkor és most is…

…sőt, akár még egymással kombinálva, pepitában vagy egy-egy eltérő falsíkon megjelenítve is meseszép! A finom rajzolatú, absztrakt módon futó mintákkal pedig némi játékosságot vihetünk még a legelőkelőbb fürdőszoba, és természetesen bármilyen más enteriőrbe is: képünkön a Marazzi Marble Saint Laurent burkolat kollekció.

Ezekkel a kövekkel egészen drámai életérzést is megvalósíthatunk, és a lentebbi fotó is jól ábrázolja, hogy mennyire sokoldalúan alkalmazható mind a korhű, régies stílusokhoz éppúgy, ahogyan a mai, letisztult kortárs enteriőr megoldásokhoz.

Melegebb és finomabb: már-már egy selymes ízvilágú, igazi olasz kávé aromája…

Igazi, meghitt oázist, olaszos eleganciát megidéző valódi SPA élettereket alkothatunk a legújabb fürdőszoba trendek jegyében, a Marazzi Marble Look Frappuccino csempe kollekció misztikus, meleg színvilágával. A szuperfényes márvány lapok némi matt vagy selyemfényű bronz kiegészítővel tökéletes harmóniát teremt. Mellé egy hófehér kád, illetve szaniter megoldás – és íme, a tökéletes SPA élmény!

Vagy inkább legyen urbánus, loft - mert ügyfelünk a beton és cement lapok látványért rajong?

A Marazzi óriás burkolólap kollekciója itt is tökéletesen megragadja a lényeget: a már-már puhaságot közvetítő 6 színárnyalat, az egészen palaszürkétől a kicsit melegebb, taupe-os árnyalatokig, szabálytalan grafikai felületképzésükkel hűen képviselik a kőből készült, puha cement valódi kifejező erejét.

Mindezt az extra méretek még inkább alátámasztják: A 120X240 és 120X120 cm-es óriás táblákkal a betonhatás jellege és sokoldalú felhasználhatósága a legkülönfélébb stílusoknak és tervezési követelményeknek is megfelel.

A VS Fürdőszobaszalonok több mint 200 gyártó páratlan és kifinomult termékével bármilyen stílushoz, egyedi elképzeléshez megtalálhatja a tökéletesen passzoló termékeket: nézzen be hozzánk  egy frissítőre és lehet, hogy még akár 25% rendkívüli kedvezményünket is megcsípheti!

 

További magazin bejegyzéseink

Kapcsolodó cikkek