Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával Ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Elfogadom

Argenta

Az Argenta csapta fiatalos és tettrekész, akik a piaci igényeknek megfelelően szolgálják ki az ügyfelek kívánságait. Magas, jó minőségű csempéket, padlólapokat tudnak előállítani a legfejletebb technológiákkal a képzett szakemberek. Annak ellenére, hogy csak 14 éves múltra tekint vissza az Argenta, máris a piacvezetők közé sorolható a Spanyol kerámia gyártók körében. Igyekeznek termékeiket nem csak létrehozni, de versenyképességüket is folyamatosan javítani a változó kihívásoknak megfelelően, minőségileg és a környezet szempontjából egyaránt. A kerámia szektorban egyedül ők büszkélkedhetnek a 60×180-as, 30×180-as és a 20×180-as nagy méretű lapokkal. A kerámia szektorban egyedül ők büszkélkedhetnek a 60×180-as, 30×180-as és a 20×180-as nagy méretű lapokkal.

Az Argenta csempék és padlólapok széles választékának köszönhetően mindenki megtalálja számára megfelelő burkolatot a fürdőszobába, nappaliba stb.

Generál katalógus megtekintése:

(kattintson a képre)

Újdonságokat tartalmazó katalógus megtekintése:

(kattintson a képre)

Rendezés:
Nézet:

Argenta Camargue család csempéi, dekorjai egy helyen!

Argenta Batim család csempéi, dekorjai egy helyen!

Argenta Bora család csempéi, dekorjai és padlólapjai egy helyen!

Argenta Element család csempéi helyen!

Argenta Nassau család csempéi, dekorjai és padlólapjai egy helyen!

Argenta Marmara család csempéi, dekorjai és padlólapjai egy helyen!