Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával Ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Elfogadom

A S/ALON Budapest Lakástrend Kiállítás 8A standján várunk!

hírek

Szeptember 20-22. között  kerül megrendezésre a S/ALON BUDAPEST LAKÁSTREND KIÁLLÍTÁS, amely az egyik legszínvonalasabb hazai rendezvény, ha a lakberendezés vagy a dizájn iránt érdeklődsz!

Ez az a hely, ahol ihletet meríthetsz otthonod berendezéséhez, és válaszokat kaphatsz kérdéseidre, illetve kikérheted a jelen lévő szakemberek, lakberendezők tanácsát felújítással kapcsolatos ötleteidről. Nem utolsó sorban az aktuális trendeket szemet gyönyörködtetően berendezett enteriőrök formájában tekintheted meg! Sőt még akkor is érdemes kijönnöd, ha egyszerűen szereted a szépet!

Idén mi is kint leszünk a S/ALON kiállításon a Style&Home Lakberendezési Központ kötelékében, hiszen zuglói szalonunk is a Központban található (1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125.). Standunkon a Lakberendezési Központ tagcégeinek termékei együttesen hoznak létre egy nem mindennapi, különleges enteriőr-párost.   

Érdemes meglátogatni tehát 8A standunkat, ahol olyan neves gyártók termékei találhatók meg, mint a RAVAK, a L’Antic Colonial, az Urbatek, a Porcelanosa,  Butech a DESIGNFLOORING, az EGGER és a HARO. Emellett a DIVAS Lakberendezés tervezhető kanapéi közül is megcsodálhatsz egy különleges darabot. 

A standot megálmodó vezető tervezőnk, Lovász Viktória így jellemezte a megjelenő fürdőszoba teret:

“Az enteriőrben megjelenő fekete-fehér árnyalatok tökéletes ellentétet alkotnak, egyedülálló kettős színhatást létrehozva a térben. Ez a színösszeállítás a trendektől függetlenül, sosem megy ki a divatból. Bár a fekete dominánsabb, határozottabb, keményebb szín, a könnyed, finoman mozgalmas fehér hatására visszahúzódik, háttérben marad és egymást erősítve alkotnak valami megfoghatatlan kettősséget."

Nézd meg személyesen is a jövő trendjeit! Várunk szeptember 20-21-22-én a S/ALON Budapest Lakástrend Kiállítás 8A standján a Papp László Budapest Sportarénában!

 

További hírek bejegyzéseink

Kapcsolodó cikkek

  • Vedd meg - Vidd el MOST!

    Vedd meg - Vidd el MOST!

    A koronavírus terjedése mindannyiunk számára rengeteg nehézséget, kihívást, és folyamatosan változó körülményeket jelent. Mivel a mostani időket nem a jó hírek övezik, ezért engedje meg, ...

  • Hétköznap 15 óráig tartunk nyitva

    Hétköznap 15 óráig tartunk nyitva

    2020 március 17-től üzleteink minden hétköznap egységesen 15 óráig tartanak nyitva. A szombati nyitva tartások változatlanok.