Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával Ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Elfogadom

5 tipp hogyan szabd magadra a fürdőszobát!

magazin

Miután kiválasztottuk az otthonunk stílusához, színvilágához illő csempét, érdemes a helyiség berendezését is alaposan átgondolnunk, hiszen a fürdőszoba gépészete, felszereltsége fogja megadni mindennapjaink kényelmét, egyedi igényeinkhez igazítva. Cikkünkben bemutatjuk milyen modern, csúcstechnológiás termékekkel találkozhatunk az idei újdonságok között!

Fotó: Ravak (Proidea – a gyártó 2019-es újdonsága)

Otthonunk modern berendezése nem csupán az esztétikus látványt, az innovatív környezetet jelentheti számunkra. A funkciók, az egyedi újítások, a személyre szabható megoldások mind-mind a mi életünket, kényelmünket segítik elő. Ismerjük meg a gyártók újdonságai közül azokat, melyekkel egyedivé, hozzánk illővé, kényelmesebbé tudjunk tenni a fürdőszobánkat!

Csaptelep – jó, ha pont úgy esik kézre, ahogy én szeretem!

Nem véletlen kezdjük összeállításunkat a csapteleppel. Ez látszólag a legkisebb apróság a fürdőszoba vagy a konyha területén, mégis a legtöbb bajunk ezzel szokott meggyűlni, ha nem úgy működik, ahogyan az a mi mindennapjainkat, otthonunk kényelmét elősegítené. A csaptelep az, amit a legkönnyebben lecserélhetünk egy fürdőszobában, akkor is, ha éppen komolyabb felújításban nem gondolkodunk. A Kludi E2 csaptelep család megoldásainak küldetése az otthonosság, a visszafogott stílus megteremtése. Lágy formák, lekerekített élek jellemzik ezt a családot, melyből választhatunk falsík alá beépíthetőt is pl. a mosdó mellé, így a beépítési magasságot mi határozhatjuk meg, saját magasságunknak, vagy a választott mosdó mélységének, magasságának megfelelően mi lenne a legkényelmesebb.

(Fotó: Kludi)

Mosdó és mosdó alatti szekrény – a tárolás mellett a biztonságos közlekedésre is gondoljunk…

A prémium minőségű fürdőszobabútort gyártó cégek arra is odafigyelnek, hogy az esztétika és a funkcionalitás tökéletes összhangot alkosson termékeikben, emellett családunk biztonságára is ügyelnek! Hogyan? Például egy lekerekített mosdó alatti alsószekrénnyel, melynek azon túl, hogy időtálló és felhasználóbarát az anyaghasználata, lekerekített éleibe még a legkisebbek se ütközzenek bele!

(Fotó: Laufen)

Kád – melyhez legalább 50 féle szanitert és számos kádparavánt választhatunk!

Egyre nagyobb divat manapság fürdőszoba koncepciókban gondolkodni, amikor a kád és a mellé választott mosdó egy formavilágot, stílust képvisel. A legtöbb tervező persze, elszabadul a dizájnt illetően, és ilyenkor jön az, hogy ha később mégis lecserélnénk a mosdót vagy a kádat – nagyon nehéz lenne hozzá illőt találni.

A Ravak Classic kádja nem véletlenül nyert ezüstérmet a vásárlók körében: a legszéleskörűbben kialakított kádhoz közel 50 féle szaniterből választhatunk koncepcióban, hogy minden esetben egységes, harmonikus legyen a fürdőszoba. Mindemellett a kád méretválasztéka is igazodik hozzánk: a rövidített minikádtól (120X70 cm) egészen a 170X70 cm-es változatig terjed.  Finom pereme, lejtős oldalfala és a lapos kádfenék kényelmessé teszik, merőleges falai pedig megkönnyítik a zuhanyzást, a kádparaván felszerelését.

(Fotó: Ravak)

Zuhanykabin – a mi méretünkre, egyedi igényeinkre szabva is létezik!

A több mint 10 éves Radaway sokéves gyakorlata lehetővé tette számunkra, hogy zuhanykabin megoldásainkat is egészen testre szabhassuk, és akár a legszokatlanabb belső kialakítást is megálmodhassuk. Akár az a probléma – pl. kis terű fürdőszoba esetén - hogy túl közel esik a zuhanyzó a szaniterhez, akár az akadálymentesítést kellene megoldani, akár egy pihenő pad kivágását a kabin üvegéből, vagy éppen a tetőtér ferde falsíkja alá szeretnénk kialakítani a zuhanykabint – a Radaway egyedi, méretre szabott megoldásaival nincs lehetetlen!

(Fotó: Radaway)

Öblítőperem nélküli, csendes öblítésű WC – a nyugodt reggelekért

Sokan ismerik az érzést, akiknek a párja tőlük eltérő ritmusban dolgozik, és jóval hamarabb felkel, hogy a hangos WC öblítést követően nem, vagy csak nagyon nehezen tudnak visszaaludni.   

Az új innováció, a Turboflash öblítési technológia öblítőperem nélküli belső geometriájával gondoskodik a WC kerámia alapos es csendes kiöblítéséről, miközben könnyen tisztántartható, az ülőke akár egyetlen mozdulattal eltávolítható és visszahelyezhető, az öblítő magasságának beállítása pedig nem csupán a telepítés során, hanem akár évekkel később is állítható az előtétfal megbontása nélkül!

Ezt a számos, egyedi kényelmi megoldást a Geberit One újgenerációs termékeiben találhatjuk meg.

(Fotó: Geberit)

Bízunk benne, hogy ötleteinkkel segítettünk a választásban, ám élőben, vagy az általunk képviselt márkák nagy katalógusaiban még több modern, személyre szabható ajánlattal várjuk, ha ellátogatnak  a VS Fürdőszobaszalonok üzleteibe!

 

További magazin bejegyzéseink

Kapcsolodó cikkek