Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával Ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Elfogadom

5 ragyogásfokozó tipp az elegáns, sötét tónusú fürdőszoba életterekbe

magazin
Ahány ház, annyi szokás – és ez különösképpen igaz otthonaink intim területeire, mint amilyen például a fürdőszoba. Mindenki másképp szereti, pláne hogy a divat is ennyire szerteágazó: a fahatású, természetes burkolatok, a modern, sötét tónusok némi krómmal, vagy éppen a látványos, kőhatású terek, melyek szépen kiemelik a stílusos dizájn kádakat, mosdókat.

A VS Fürdőszoba szalonok jóvoltából, a Construma kiállításon több stílust akár élőben is megtekinthetünk, kézzelfogható termékötleteket merítve. Ezúttal a sötét tónusú fürdőszobákhoz adunk 5 ragyogást fokozó, kényelmünket felettébb szolgáló termékötletet!

A csempék és a burkolatok képezik egy fürdőszoba legfőbb alapját, hiszen mind a stílust, mind a formavilágot, de még a fürdőszoba tartósságát, időtállóságát is megalapozzák – mint például a sötét tónusú fürdőszobák esetében is.

Azonban, amikor már megvan a kiválasztott csempe, sokan elkövetjük azt a hibát, hogy a fürdőszoba többi berendezésére, az apróságnak hitt részletekre, fürdőszobai kiegészítőkre nem fordítunk már kellő figyelmet – történetesen sem pénzt, sem pedig energiát nem fektetünk igazán a kiválasztásukba.

Pedig, egy jól kiválasztott, életstílusunkhoz, a család sajátos fürdési-tisztálkodási szokásaihoz igazodó, praktikus kiegészítő, csaptelep vagy egyedi tükör bizony aranyat ér, és el sem tudnánk hinni, mennyire kényelmessé, gyorssá, élhetővé tudja tenni mindennapjainkat.

Sokan abban a tévhitben élnek, hogy a fürdőszobában, azon túl, hogy a burkolat árnyalata passzol a tér jellegéhez, a lakás stílusához, valamint a fürdőszoba élettérben megvan a megfelelő ergonómia, és az egyes fürdőszoba berendezések – mint pl. a kád és a mosdó – formailag, stílusilag harmonizálnak egymással, másra már nem is kell ügyelni a megfelelő tároláson túl.

Pedig, az ördög itt is a részletekben rejlik: a praktikum terén is számtalan újítással, innovációval találkozhatunk!

Nézzük meg most a trendi, sötét stílusú fürdőszoba példáján keresztül, hogy mi mindennel tudnánk feldobni az álmosan induló reggeleinket, ahogyan a feltöltődést kereső, én-idős estéinket is.

5 tippet adunk most a sötét, trendi fürdőszobák élettel teli ragyogásához!

A sötét, antracit szürke csempék és padlólapok ugyan többnyire a nagyobb, tágasabb, fürdőszoba életterekbe javasoltak, épp azért, hogy látványukkal ne nyomják össze a teret – azonban a megfelelő, jól célzott világítással, látványos kontrasztokkal szinte csodákat tehetünk, még akkor is, ha történetesen kicsi a fürdőszoba!

  1. Egy elegáns, eredeti tárgyat, elemet állítsunk a fókuszba

A SIKO elegáns, kerek, sötét mészkő mosdóját bátran ajánljuk a hasonló színű csempe kiemeléséhez, és ha jól célzott világítást, és fehér, szélesebb mosdópultot választunk, akkor a fehér szín máris visszaveri a fényt, ez által pedig tágasabbnak, szellősebbnek hat majd a helyiség.

A képen a mosdópulton találkozhatunk a nagyon kellemes, természetes, kavics formájú fürdőszobai kiegészítőkkel, melyeket szintén meg tud majd rendelni nálunk, ha Ön is hasonló stílusban álmodta meg fürdőszobáját.

De lehet ez egy mutatós, törölköző szárító funkcióval, sőt még dekoratív funkcióval is ellátott, mondhatni „3 az egyben” fürdőszobai radiátor, mely azon túl, hogy mutatós, rendkívül praktikus eleme lehet egy modern fürdőszobának! A Zehnder kiváló termékét szintén megcsodálhatják élőben, és természetesen számos szín, méret, forma vagy éppen teljesítmény szerint válogathatnak a kínálatból.

  1. Tervezzünk szabadon, hogy minél szellősebb, alakíthatóbb legyen az élettér!

Nem tudja eldönteni, hol esne leginkább kézre a törölköző: a mosdó vagy inkább a kád mellett? Vagy csak nem szeretne belefúrni a gyönyörű csempe anyagába, mert esetleg később eladná, vagy bérbe adná a lakást? Akkor Önnek találták ki a szintén nagyon elegáns, álló króm törölköző tartó rudat, mellyel valóban saját igényei, kényelme, és helye szerint alakíthatja a napi rutint a fürdőszobában.

A SIKO termékei között ezt a kiegészítőt is megtalálja, melyet szintén élőben is megtekinthet, felfedezhet a Construma kiállítás standján.

  1. Térben álló kádat szeretne, és a hozzá illő csaptelep még mindig fejtörést okoz?

Egy stílusos álló kád csapteleppel megoldhatja ezt a kérdést is, melybe a letisztult, modern formán kívül még számos mai innovatív megoldást, technológiát terveztek. Fedezze fel ezt is élőben nálunk!

  1. Legyen stílusos, letisztult a zuhanykabin is – pláne, ha sötét tónusú a csempe!

Ha pedig mégis a zuhanyzó mellett döntene, mert gyorsabbnak, higiénikusabbnak érzi, mint a kádban való fürdőzést, akkor – sötét csempe esetén – arra érdemes ügyelni, hogy lehetőleg minél tisztább, áttetszőbb tereket teremtsünk, melyet a letisztult, minimális zuhanyajtó keretekkel, zsanérokkal érhetünk el. A szép, króm színű zsanérok egyébként kellemes, modern kontrasztot alkotnak a sötét árnyalatú burkolatokkal, és a fehér, modern berendezési elemekkel.

  1. És mi a helyzet a tükörrel?

Ha Ön nem ilyen szerencsés, mint a képen látható, nyitott, nagy ablakos fürdőszoba képzeletbeli tulajdonosa, akkor érdemes beruházni egy modern, ledvilágítással egybekötött tükörre, mellyel a fáradt reggelek is elviselhetőbbé válnak, hiszen a kellemes, diszkrét, hátulról érkező fény nem bántja a szemünket, mégis ideális megvilágítást ad az arcnak a sminkeléshez vagy a borotválkozáshoz.

A SIKO 50X50 cm-es kerek, ledes tükör fényét, eredeti látványát szintén megcsodálhatja élőben is a kiállítás gyönyörűen berendezett, inspiratív fürdőszobájában, ahol még megannyi jó ötlet, kiváló terméktipp vár felfedezésre a G-pavilon 303 A standján, a VS Fürdőszoba szalonok jóvoltából!

További cikkeink, melyek érdekelhetik Önt:  

Kerüljük el a burkolás során felmerülő hibákat!  

Vintázs, loft vagy művészi terek? Jól megválasztott burkolólappal máris megvan a különleges, misztikus hangulat! 

 

További magazin bejegyzéseink

Kapcsolodó cikkek