Virtuális valóság élmény a Construmán!

Virtuális valóság élmény a Construmán!

A VS Fürdőszoba idén is várja Önt a Construma-OtthonDesign kiállításán a G Pavilon 303A standján!

Burkolataink, fürdőszoba felszerelés, és függöny kínálatunk mellett nem akármilyen szenzációval készültünk a 2018-as idényre! Ön az elsők között próbálhatja ki az új virtuális valóság élményt már a lakberendezés területén is!

A kiállításon az úgy nevezett VR, azaz virtuális valóság szemüveg segítségével különböző stílusokban rendezheti be leendő otthonát, és léphet be virtuálisan a tervezett szobákba. Így könnyen ellenőrizheti, hogy az elképzelt belső kialakítás valóban a megálmodott térélményt és hangulatot nyújtja-e.

A VR élmény lehetőséget nyújt a kísérletezésre: a tökéletes végeredmény érdekében kedvére cserélgetheti a burkolatokat, szanitereket, falszínt, ajtókat, ülőgarnitúrát, szekrénysort, étkezőasztalt, ágyat, lámpákat, függönyöket, tévét stb.

A Construma kiállításon azonban nem csak virtuálisan tervezheti meg az ideális berendezést, hanem megvalósíthatja minden elképzelését! A VR szemüveggel megtapasztalható virtuális térben cserélhető burkolatok, szaniterek, lakberendezési elemek ugyanis valós termékek, amelyeket akár azonnal meg is rendelhet a VS Fürdőszoba, illetve a kiállítás többi standján!

A több standra kitelepített VR élmény pontokon megnézheti, átrendezheti és variálhatja a virtuális térben előre felépített lakás belsőépítészeti, lakberendezési megoldásait.

Foglaljon időpontot, élje át és lássa saját stílusát!

 

Időpontfoglalás a Construmára, 2018. április 11-15 között itt.

Időpontfoglalás 2018. április 20-tól a VS Fürdőszoba 1142. Bp. Erzsébet királyné útja 125. szám alatti üzletébe: 

Kérjük, adja meg adatait, és kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot időpontegyeztetés céljából!


 

 

VSINFOVONAL

Hívjon minket: 0630/194-0858

Áruátvétel, házhozszállítás

LABLECHIRLEVEL

Hírlevél feliratkozás

Elfogadom az adatkezelési feltételeket*  
cookielaw
 
GYÁRTÓK