Vigyünk stílust a fürdőszobába és a konyhába is - az olasz Frattini csaptelepekkel!

Vigyünk stílust a fürdőszobába és a konyhába is - az olasz Frattini csaptelepekkel!

Az Itáliában gyártott csaptelepekről nem esett túl sok szó mostanában, pedig jó tudni, hogy a németek mellett az olaszok is jeleskednek a szebbnél szebb, és a lehető legmodernebb csaptelepek gyártásában. A minőségre és a stílusra pedig kiemelten nagy hangsúlyt fektetnek. Ismerkedjünk meg tehát Fima Carlo Frattini nevével, mely hazájában már történelemnek számít…

Hazájában, Olaszországban az egyik vezető márkaként tartják számon a Fima Carlo Frattini gyárat, a csaptelep és a szerelvény gyártás piacán. Széles körű termékeikkel, termékcsaládjaikkal azonban már világszerte elismertek és népszerűek lettek. A tökéletességre és megbízhatóságra való törekvés jól látszik valamennyi, általuk piacra dobott modellen, a széles körű portfólióból pedig valamennyi ízlés és stílusvilág képviselői bizonyára meglelik a számukra éppen ideális, megfelelő modellt – akár a konyha, akár a fürdőszoba, a zuhanyzó, vagy egy kisebb-nagyobb wellness világ számára keresnek éppen csapokat.

Termékeik azonban nem csupán szépek és mutatósak, de technológiailag is magas színvonalat, és egyre megbízhatóbb termékkört igyekeznek kínálni.

A FIMA Carlo Frattini csaptelepek, zuhanyfejek, és esőztetők, és komplett zuhanyszettek modern, letisztult és igen széles választéka áll a rendelkezésünkre már a VS Fürdőszoba üzleteiben is, akár az egyszerűbb, akár a kifejezetten szögletes, modern modellek közül szeretnénk éppen választani…

A képen is látható ZETA kádcsaptelep, kézi zuhanyzóval szintén egy gyönyörű Fima Carlo Frattini modell, de kapható még belőle krómozott sárgaréz kádcsaptelep, melynek tervezője a híres és népszerű dizájner, MENEGHELLO PAOLELLI ASSOCIATI nevéhez fűződik.

A Fima ZETA családja mellett azonban további, igen jellegzetes családokkal rendelkezik a széles repertoár, egészen pontosan 11 nevet számoltunk össze.

Cikkünk nyitóképén is látható FIMA Epoque család tagjai az igazán klasszikus, mondhatni patinás enteriőrök tökéletes kiegészítői, míg a FIMA Matrix és Bricks családok már jóval modernebbek, letisztultabbak és egyszerűbb vonalvezetéssel rendelkeznek.

A zömök, testesebb formavilág mellett azonban egy leheletnyivel finomabb, lágyabb megjelenéssel bírnak a még mindig nagyon modern, kortárs formavilágot képviselő ZETA és QUAD család modelljei, míg a WELLNESS család már az igazán mai, kortárs, letisztult és minimál igényekhez lett igazítva.

A FIMA Carlo Frattini mellett a F.lli Frattini szépségeiről is érdemes még néhány szót ejtenünk, melyek a család többszörös dizájn díjnyertes termékei.

Tőlük négy átfogó termékcsaládból választhatunk, attól függően, hogy mennyire szeretnénk modern, egyszerű, letisztult, vagy inkább művészien szép, hallatlanul elegáns termékeket.

A „CONSTELLATION - Run emotions close to the surface” névre hallgató család tagjai valóban egy kis érzelmi konstellációt alkotnak! Gyönyörű, letisztult formák, nemes egyszerűséggel megálmodott ívek és szögletek alkotnak tökéletes kompozíciót, miközben a modell tökéletesen megfelel az ergonómia és a mai modern műszaki innovációk valamennyi követelményének.

Az egyszerűség híveinek ajánlható még a STORE – Simply and Unique szlogennel illetett termékcsalád is, mely a legegyszerűbb, minden sallangtól mentes fürdőszobába is tökéletesen beleillik.

A SUIT – Elegance is the only beauty, azt hirdeti számunkra, hogy az elegancia az egyedüli szépség alapja, így a modellek páratlanul elegáns, finoman megmunkált külső borítást, és gyönyörű ívelt, egyszerre letisztult és kifinomult formavilágot kaptak, miközben a fémes színek az arany illetve az ezüst páratlanul szép egységét, összhangját tárja elénk.

A LIVING – Classic and Tradicional család pedig egy a klasszikus és hagyományos vonalat képviseli, amely talán a legközelebb áll ahhoz a modern, mégsem túlzottan szögletes, hanem kissé lekerekített, magas, elegáns és mégis a maga teljességében nemesen egyszerű formavilághoz és ergonómiai képhez, melyeket ma talán a legtöbben keresünk. Pultra ültethető, tálka jellegű mosdókhoz mindenképpen a magasabb, finomabb  vonalú és méretű modelleket ajánljuk, ha a dizájn és az ergonómia egyaránt fontos számunkra – de miért is ne lenne az?

Fratelli Frattinit hazájában, Olaszországban több mint 50 éve ismerik, s a cég sikerének alapja a generációról generációra szálló tudás, és szakértelem.

Az azóta már világhírű, világszerte ismert kiváló minőségű és technológiájú, formatervezett csaptelepek immár hozzánk is eljutottak. A szenvedély, a tapasztalat, az innováció, valamint az élő víz művészete együttesen teremtik meg azokat a nemes értékeket, melyeket a gyár tulajdonosai megosztanak mindazokkal, akikkel együtt dolgoznak.

Ami nagyon fontos, hogy ügyeljünk arra, hogy eredetit válasszunk, ugyanis a Frattini termékekből sok a hamis, utángyártott másolat, melyektől maga a cégvezető, Frattini is óva int bennünket! A csaptelep eredetiségét az egyes termékekbe beépített, belegravírozott logó is fémjelzi.

A VS Fürdőszobaszalonok üzleteiben garantáltan az eredeti Frattini termékek közül válogathat! Nehezen dönt a megfelelő mellett? Túl nagy a választék, a stílusok és a dizájn sokfélesége? Szakértő munkatársaink pedig segítenek abban, hogy a csaptelep stílusa, technikai felkészültsége szempontjából is tökéletesen passzoljon a család igényeihez, életviteléhez, és nem utolsó sorban a fürdőszoba és csempe stílusához, színvilágához is! Várjuk szeretettel üzleteinkben!

VSINFOVONAL

 Hívjon minket: 0630/194-0858

LABLECHIRLEVEL

Hírlevél feliratkozás

Elfogadom az adatkezelési feltételeket*  
cookielaw
 
GYÁRTÓK