Tradíciók és innovációk – funkcionalitás és kényelem: KOLO és KERAMAG

Tradíciók és innovációk – funkcionalitás és kényelem: KOLO és KERAMAG

Nagy múltra visszatekintő tradíciók, komoly, több évtizedes múltra támaszkodó hagyományok, - ugyanakkor a legújabb innovációk, gyártástechnológia és a kortárs trendek követése jellemzi a világ nagy szaniter gyártóit, legalábbis az élen járókat. Korábban már bemutattunk néhány újdonságot a kiemelten higiénikus WC és bidet megoldások közül, most sorozatunk második részében a KOLO és KERAMAG újdonságaival kezdjük az évet, melyek szintén az ismert és népszerű GEBERIT gyártó remekművei. A szanitereken túl a fürdőszobai tárolás, praktikus és kedvelt bútormegoldások, valamint a zuhanyzás, fürdés kényelmének megteremtésében is jeleskednek – cikkünkben most mindezekre mutatunk konkrét példákat!

Geberit számunkra leideálisabb WC előlapjain túl – mellyel egészen egyedi látványt, végső finish-t adhatunk a fürdőszoba vagy a mosdó enteriőrnek – két igen nagyszabású termékvonalat ismerhetünk most meg, ami nem más, mint a már szinte fogalommá nőtt KOLO és KERAMAG termékvonal.

A Geberit két nagyszerű almárkája, a KOLO és a KERAMAG máris önálló szlogennel hódít, miszerint „egyedülálló stílusú fürdőszobák” alakíthatók ki a segítségükkel. S hogy ez tényleg mennyire így van? Máris bemutatjuk, tartson velünk tovább…

Évtizedes hagyományokra alapozva, a jól csengő név mellett a kiváló minőség, az egyedi innovációk és persze a mutatós, kívánatos modern, kortárs dizájn jellemzi legfőképpen a termékeket, melyek a szaniterek élvonalába tartoznak.

Tökéletes design, változatos formák és stílusok mellett komoly műszaki tartalom, egyedülálló technológia

A gyártó ugyanis komoly építészekkel és formatervezőkkel való együttműködése előzte meg a gyártás folyamatát, a mai piaci igényeknek, formatervezési irányvonalaknak megfelelően. A trendeken, divatos formai megoldásokon túl különösen nagy hangsúlyt fektettek a vásárlói szokások feltérképezésébe és a fogyasztók igényeinek, kívánságainak figyelembevételébe is.

Így mind a KOLO, mind a KERAMAG termékek magas esztétikai, műszaki színvonala mellett a technológiai szempontoknak is tökéletesen eleget tesznek. Saját technológiai fejlesztéseiket tudatos, környezetvédelmi szabályokat betartva, ötvözve a már bevált, bejáratott szabványokat a saját innovációkkal, technológiai fejlesztéseikkel – hozták létre. A végeredmény pedig – műszaki és technológiai értelemben is időtálló, precíz működésű termékcsaládok, melyekhez ideális szolgáltatási kör és hosszú távú garancia teszi fel az i-re a pontot.

Hol, és kiknek készülnek ezek az innovatív, precíz, minden értelemben véve egyedülállóan mai termékek?

Egész Európa-szerte, a legmodernebb gyártó üzemekben készítik őket – különféle stílusokban és formák szerint. Akár a klasszikus, akár az időtálló formákat keresi valaki, egyaránt megtalálhatja kedvenc kollekcióit – éppúgy, ahogy a trendek szerelmesei, vagy az egészen speciális formákat, formai kialakításokat igénylő vevőkör úgyszintén!

Otthonainkba, lakásokba szánt, igen széles és változatos termékpaletta mellett megtalálhatók náluk a speciális, közösségi intézményekbe, óvodákba, iskolákba, vagy akár a kórházak épületeibe szánt, speciális kialakítású termékek.

Masszív és tökéletes kialakítás, egyedülálló speciális bevonatok – a kényelem és funkció érdekében

A termékek masszív, tökéletes kialakítása biztosítja azt, hogy az adott termék funkcionálisan működjön és ergonómiai szempontból is kényelmes legyen annak használata. Jó példa erre a kisméretű fürdőszobákba tervezett termékcsalád, melyek a különböző építészeti igények és szabványok alapján készülve, minden igényt képesek kielégíteni. De a KOLO és KERAMAG termék mellett szóló érv a speciális, egyedülálló KOLO Reflex egyedülálló bevonat, mely a termékek tökéletesen sima, selymes felületét eredményezi – így azok tisztán tartása is jóval könnyebb, kevesebb időt vesz el tőlünk. Még a vízkő is a múlté: a KOLO Reflex bevonattal ellátott felületekről gyorsan, egy nagy cseppé összeállva lefolynak, leperegnek a vízcseppek.

A másik hasonlóan nagyszerű egyedileg szabadalmaztatott eljárás a gyártótól a KeraTect® Keramag termékeket bevonó, speciális kerámiamáz is, melynek tartósságára – egyedülálló módon – 30 év garanciát vállal a gyártó!

Zuhanykabinok – egyedülálló méretválaszték, formai kialakítás és 100%-os funkcionalitás szerint…

A KOLO folyamatos fejlődését leginkább a zuhanykabinjaikban láthatjuk: ahol első helyen áll náluk a 100%-os funkció, komfortérzet (a változatos méretkialakításoknak és kombinációs lehetőségeknek köszönhetően), és a használati biztonság (például az egyedi biztonsági fóliák, vagy a mágneses kabinajtók az Ultra termékek esetében.)

Természetesen a kortárs trendekhez igazodó Walk-In megoldások éppúgy megtalálhatók a kínálatban, mint a méretre szabott kabinok, vagy az elképesztően széles kombinálható variációs lehetőségek széles tárháza!

Kényelmi funkció mindenképpen a jobb tisztíthatóság érdekében kialakított, kihajtható alsó ajtórész, vagy az újdonság számba menő, csúszásmentes felületű zuhanytálcák és praktikus kiegészítők is, melyek kerámiából, vagy akrilát-műanyagból készülnek.

Anyagok és azok előnyei

Mind a KOLO, mind pedig a KERAMAG termékek egy magas minőségű, úgynevezett „Lucite-akrilátból” készülnek. Az akrilátnak sok kellemes tulajdonsága leginkább a napi használat során válik kézzelfoghatóvá: megtartja a víz hőmérsékletét, tisztítása pedig könnyű és egyszerű – nem lesz szükség ezen túl semmilyen agresszív tisztítószerre!

Mind az előbb említett zuhanykabinok, mind pedig a KOLO kádak mellé választhatunk igen praktikus és kényelmes kiegészítőket, mint például kád esetén a biztonságot segítő kapaszkodók, a kényelmet garantáló fejtámlák, vagy ülőkék.

Ahogyan a zuhanykabinok esetében, a kádakat illetően is számos méret, forma közül tudunk választani, és a legtöbb kád pedig felszerelhető a megfelelő fedőelemekkel.

Fürdőszobabútorok? Igen, a KOLO és KERAMAG termékek gyártói az ideális, átgondolt tárolást is szem előtt tartják…

A KOLO és KERAMAG fürdőszoba bútorok átgondolt megoldásai a legapróbb részletekig gondosan kidolgozott, átgondolt termékek, melyeket maximális tárolási kapacitás, férőhely és természetesen itt is egyedülálló kombinációs lehetőségek jellemeznek.

A NOVA-PRO termékek például oszlopba rejthető kombinációja, megoldást jelent megannyi fürdőszobai enteriőrbe, színvilágát illetően is: az elegáns fekete vagy a trendi platinaszürke, és egyéb színpompás felületek mellett a különféle famintázatokkal csempészhetjük be a modern természetet otthonunkba.

A szekrények és szekrényajtók modern, mai dizájnja választható világítással vagy a nélkül - ahogyan a szép, hozzáillő tükrök is mind ízlés szerint, opcionálisan választhatóak.

A KOLO és KERAMAG magas színvonalú, igen széles, minőségi termékpalettát felölelő választékával már a VS Fürdőszoba üzleteiben is találkozhatnak, és minden további felmerülő kérdésükre kollégáink készséggel válaszolnak, segítenek!

 

További cikkeink, melyek érdekelhetik Önt:

  Hasznos segítség a burkoláshoz: Szintező rendszerek

 Milyen legyen a fürdőszoba?

 

Termékeink:

VSINFOVONAL

Hívjon minket: 0630/194-0858

Áruátvétel, házhozszállítás

LABLECHIRLEVEL

Hírlevél feliratkozás

Elfogadom az adatkezelési feltételeket*  
cookielaw
 
GYÁRTÓK