Simas – a formabontó, a játékos, avagy a bohém fürdőszoba koncepciók!

Simas – a formabontó, a játékos, avagy a bohém fürdőszoba koncepciók!

Ahány ember, annyiféle ízlés – tartja a mondás. A Simas fürdőszobai kollekciók és szaniterek tervezői jól tudják ezt, hiszen a 60-as évek óta, évi több mint 250 ezer darab termék előállításával már bizonyítottak. Termékeiket a modern, sőt a legmodernebb trendek és innovációk szerint fejlesztik, melyek még a divat hazájában, Olaszországban is egyedülállóak.

Szám szerint, egész pontosan 1955-től induló vállalkozás már a kezdetektől fogva egyre nagyobb hangsúlyt fektetett az inspiráló kortárs designra. Egy évtizede a Simas cég együttműködésre lépett Terri Pecora kaliforniai tervezővel, a közelmúltban pedig Simone Micheli építészetét vonta be terméktervezésébe.

A Simas fürdőszoba kollekciók, szaniter családok forgalmazói különös figyelmet fordítanak az innovatív hirdetési kampányok és kifinomult katalógusok kiadására, és az építészekkel és a tervezőkkel folytatott kommunikációra.

A Simas termékeket, kollekciókat a korábbi évektől a mai napig több designer tervezi, akik sokrétű tehetségük és készségeik alapján innovatív és inspiráló termékeket állítanak elő. Együtt határozzák meg a trendeket, kizárólagos, exkluzív termékcsaládokat létrehozva, melyek Olaszországban is különlegesnek és exkluzívnak számítanak.

Ámulatba ejtő az a tudatosság, ahogyan a terméktervezéshez és a gyártáshoz közelítenek, a különleges technológiákkal, anyagokkal, és fejlesztési megoldásokkal. Az sem mindennapi, ahogyan a személyre szabott terekhez, egyedi igényekhez képesek alkalmazkodni.

Egyedi stílusunkhoz, személyes elképzeléseinkhez – legyenek azok épp a régmúlt korok barokkos csodái, vagy a modern léptékű világ legújabb vívmányai – minden esetben megtalálhatjuk a kollekciók között a leginkább hozzánk illőt, a számunkra legötletesebbet.

„Olaszország kerámiáját” az élhetőség, a tudatosság és a kötelezettségvállalás jegyében gyártják és fejlesztik, hogy akár napról napra még jobbat, még újabbat, még egyedibbet kínálhassanak nekünk.

Több ízben is írtunk már róla Önöknek, hogy ma már elképesztő az a változatos formavilág, melyet az öntöttmárvány anyagból ki tudnak hozni – legyenek ezek akár a manapság közkedvelt, geometrikus egyszerűségükben nagyszerű, letisztult formák, akár a klasszicista stílusból jól ismert fazettázott, cifrázott, mégis nagyon elegáns oszlopszerű megoldások.

A két legújabb, és mostanság mondhatni a legsikeresebb kollekciót, illetve fürdőszoba koncepciót szeretnénk egy kicsit részletesebben is bemutatni.

Egyik ezek közül a Cersaie 2016-os kiállításán, nagyszabású rendezvényén bemutatott, és díjat is nyert SHARP névre keresztelt kollekció, melynek különleges darabjai egytől egyig a hazájában ismert tervező, Simonetta Anzellini designer alkotásai.

A SHARP kollekció – mely rangos dizájn díját eredeti újszerű anyagtechnológiai megoldásának köszönheti

A család valamennyi tagja megkapta az „ADI CERAMICS DESIGN AWARD 2016” díját, mellyel különleges elismerést kapott a kerámiák egészségügyi vonatkozását szem előtt tartó vállalat.

A termékek egy korábbi kollekcióhoz hasonlóan az üveg-testet a porcelánhoz hasonló módon használják egy 3 milliméter vastag kötéssel, melyet 1200 fokos kemencében égetnek készre – így jön létre az általuk egyedileg fejlesztett üvegporcelán, mely fejlesztésre az ADI Kerámia Design Díj győzteseként tekinthettünk, mint a legjobb formatervezést illusztráló anyagra a prágai Compasso d'Oro számára.

Íme, a gyönyörű, művészi Bohém Kollekció – ha igazán modern, mégis exkluzív szépséget keresünk!

A Bohemian névre hallgató Bohém kollekció 2017-ben látott napvilágot, ám a táguló vízcsepp-formát megidéző absztrakt, abszolút formák az 1920-as évek Art Deco-ját juttatják eszünkbe, Brancusi vonzó, gyönyörű műalkotásaival.

A vízcsepp, amely felhúzódik a térben, megnövelve az ellipszisformát, kiterjedő, táguló világot szemléltet. A tökéletes formákat megjelenítő értékek kifinomult művészi mátrixa a high-tech anyagnak és a kiváló minőséget képviselő terméknek. Egyaránt alkalmas az otthonokban és a közterek számára létrejött helyiségekben ideális, többrétű funkcióját betölteni. Elvégre kreatív, és minden szempontból rugalmas.

A belsőépítészet terén ezernyi trend és formai újdonság lát napvilágot szinte napról napra, így nem győzzük közvetlen környezetünket, belső tereinket egyéni, saját képünkre formált kézzelfogható valósággá tenni. Mindeközben – az esztétikum, a szépség az olykor formabontó dizájn kialakítások mellett éppolyan fontos a kényelem, a praktikum, és a környezetbarát, tudatos megoldások megléte is.

A Simas kollekciókkal mindezeket egyszerre megélhetjük és megkaphatjuk, s mindeközben szárnyalhat a fantáziánk, nyugodt szívvel kibontakozhat személyiségünk, egyedi meglátásaink.

A jó hír pedig, hogy a Simas termékek és fürdőszoba koncepciók valamennyi családja és páratlan szépségű modellje elérhető, és megrendelhető a VS Fürdőszoba üzleteiben!

Ha pedig még több kollekcióra, stílushoz illő egyedi szépségre kiváncsi a márka tervezőitől, akkor nézze meg blog archívumunkat is! Íme, egy korábbi cikkünk a Simas termékekről és az egyediséget hirdető szaniter családokról, komplett fürdőszoba koncepciókról:

http://www.vsfurdoszoba.hu/szaniter_tippek/simas_furdoszoba_kollekciok___a_kezzelfoghato_izles_a_tokeletes_tudatossag_372

 

További cikkeink, melyek érdekelhetik Önt:

 

  Fürdőszoba szerelmeseknek?

  Milyen legyen a fürdőszoba?

VSINFOVONAL

Hívjon minket: 0630/194-0858

Áruátvétel, házhozszállítás

LABLECHIRLEVEL

Hírlevél feliratkozás

Elfogadom az adatkezelési feltételeket*  
cookielaw
 
GYÁRTÓK