Praktikus tárolás a fürdőszobában: RIHO Pure Beauty

Praktikus tárolás a fürdőszobában: RIHO Pure Beauty

Mára már a fürdőszoba is épp olyan fontos funkciót tölt be, mint egy szép nappali, vagy egy kényelmes hálószoba. Ez nem véletlen, hiszen itt kezdjük, majd fejezzük be napjainkat.  Talán ennek is köszönhető az egyik legújabb trend, miszerint egy mai igényességgel megtervezett, kortárs fürdőszoba leginkább egy ízléses, elegáns szobára hasonlít.

Egy szoba pedig mitől is lenne igazán szoba, mint a szép burkolatok, hangulatos kiegészítők, meghitt fények mellett leginkább a praktikus és szép bútoroktól. Nézzünk meg most egy remek kollekciót, mellyel gyönyörű szoba-jellegű fürdőszobákat tervezhetünk!

Aki építkezés, lakásfelújítás előtt áll, sokszor tanácstalan a rengeteg forma, szín, és méret előtt, melyet a mai piac, a jobbnál jobb gyártók kínálnak nekünk évre-évre.

Még a lakberendezőknek sem könnyű a dolguk, hiszen ember legyen a talpán, aki ismeri és észben tartja valamennyi gyártó stílusát, fel tudja idézni az összes kollekciót, szín- és méretválasztékot, melyeket manapság elérhetünk.

Sokszor azonban nem a legfrissebb újdonság, hanem egy jól bevált, szép, praktikus és igényes vonal szükségeltetik ahhoz, hogy igényeinknek maradéktalanul megfeleljen.

Épp ezért – mi itt a VS Fürdőszoba online magazinjában és hírleveleiben – a legforróbb trendek és újdonságok bemutatása mellett - mindig igyekszünk felhívni a figyelmet azokra az értékes, ízléses, időtálló márkákra és kollekciókra, melyek a mi vásárlóink tetszését leginkább elnyerték, és hazai viszonylatban kiválóan betervezhetők egy fiatal pár vagy kiscsalád igényes, ugyanakkor praktikus fürdőszobájába.

Azok, akik gyakorta nézegetik, szemmel tartják a külföldi lakberendezési magazinokat, bizonyára találkozhattak már a szobához megtévesztésig hasonló, elegáns fürdőszoba kialakítások szebbnél szebb látványával. Ezek a SPA hangulatot megidéző, rendkívül elegáns, olykor azonban formabontó, tervek egy hazai család, családi közösség otthonában aligha állnak meg a helyüket - kivéve, ha valóban nagy, tágas tér áll a rendelkezésre - illetve a tárolás is valamilyen alternatív, szinte láthatatlan módon megoldható.

Ám, ha nem vagyunk ilyen szerencsések, hogy egy 15-16 négyzetméter feletti tér álljon rendelkezésünkre a fürdés és intim tevékenységek számára kialakított helyiségében, akkor nem érdemes „szobásítanunk”, mert ez nem mehet a tárolás, - a család napi tevékenységeihez és az alapvetően szükséges holmijához kellő - tároló berendezések rovására.

Kompromisszumként léteznek olyan ízléses bútorok, akár szobába is beillő, szép és ízléses bútor-kollekciók, akár komplex családok, melyekkel valóban elérhetjük, hogy a fürdőszoba egy elegáns, szép, meghitt nappali vagy hálószoba arculatát tükrözze vissza.  Mindazzal a nagy előnyével együtt, hogy mindeközben praktikus, kényelmes, el is férnek benne, és nem utolsó sorban: megfizethető.

Otthonunk berendezésénél nyilvánvalóan hosszú távra tervezünk. Ahogyan az is lényeges szempont, hogy minőséget, kifinomult stílust szeretnénk, megfizethető áron! Kiváló megoldás, ha a megbízható holland minőség egyik jeles képviselője, a RIHO mellett tesszük le voksunkat.

Lenyűgöző, kifinomult formatervezés, jó ár-érték arány és kiváló minőség jellemzi a családokat egytől egyig, az Európában immár több, mint 25 éves múlttal rendelkező gyár folyamatosan megújuló portfóliójában, akik ráadásul hazánkban saját leányvállalatot, - s ennek köszönhetően – saját, hazai raktárkészletet tudhatnak a magukénak.

A RIHO Pure Beauty fürdőszobabútorokat – a kimagasló minőség mellett - az elegancia és a kifinomult formatervezés jellemzi.

Mindezt bizonyítja az a tény is, hogy a gyártó saját bútorgyárat üzemeltet Belgiumban, mely kifejezetten a fürdőszoba bútorok gyártására szakosodott!

A RIHO gyár és márka ugyanis nem most kezdte: 1992 óta foglalkozik fürdőszobai bútorok tervezésével és gyártásával, - s ezek a fürdőszoba bútorok amellett, hogy szépek, elegánsak - valamennyi darab egy gyönyörű szobában is méltán megállná a helyét, mégis, a fürdőszoba párás környezetéhez lett kifejlesztve.

Speciális élzárással, illetve fényezéssel készültek a bútorok, ennek köszönhető, hogy a fürdőszobai párás környezetben is tökéletesen be tudják tölteni funkciójukat, és szépségükön túl tartós, hosszú távú megoldást biztosítanak használóiknak.

Szebbnél szebb, színes, fényes vagy éppen matt felületek, igényes, elegáns anyagok és formák, melyekhez tökéletesen felszerelt RIHO mosdótál is dukál!

Ezek a mosdótálcával felszerelt, márványhoz megtévesztésig hasonló mineralit lapok, erős zsanérokkal készültek, melyekhez teherbíró fióksínek és a mai, kortárs halogén világítás minden esetben saját tartozék. Létezik köztük olyan, a hálószobák hangulatát felidéző, klasszikus ernyős lámpákkal felszerelt tükör is, melyekkel megteremthető az elegáns szobabelső hangulata a vizes zónákban is éppúgy, mintha csak egy kifinomult, hangulatos szobában járnánk.

Valamennyi RIHO Pure Beauty fürdőszoba bútor kiváló minőségű anyagból készül, ahol a bútorba süllyesztett tömör bükkfából készült stiftekkel, erős csapolással készülnek. A kifogástalan minőséget  az is garantálja, hogy minden egyes, a gyártósorról kikerülő bútort komoly és szigorú ellenőrzésnek vetnek alá, mielőtt az elhagyná a gyár területét.

Ha tehát minőségi, hosszútávra szóló fürdőszobát tervezünk, igényes, elegáns berendezéssel – akkor a RIHO kollekciókkal jól járunk!

Az élvonalbeli technológia és magas minőség mellett az esztétikum is magáért beszél: az igényes, ízléses berendezés ugyanis rendkívül széles választékban, több, különböző méretben is a rendelkezésünkre áll.

Nagy előny, és mindenképpen a kollekció mellett szóló érv továbbá, hogy ez a meleg és játékos színvilág öltözteti, otthonossá teszi a tereket, miközben megszünteti a nem kívánatos, nagyméretű bútorokat.  Mi kell még egy valódi, hazai viszonylatban is élhető és élvezhető SPA típusú fürdőszobához? Egy-két szép hangulatos gyertya, színben és árnyalatban hozzá illő csempe, kerámia parketta, és persze, az elmaradhatatlan, igényes lakástextíliák. A fürdőszoba pedig máris éppen olyan, mint egy szép nappali, vagy a meghitt hálószoba – ahogyan azt a legszebb álmainkban elképzeltük!

Mindebben segít Önöknek a VS Fürdőszoba Szalon hozzáértő és szakavatott csapata, akikhez bátran fordulhat bármilyen kérdéssel!

 

További cikkeink, melyek érdekelhetik Önt:

Csempe, vagy járólap - mi a különbség?

Bájos, egyszerű és örökzöld: átütő erejű apróminták!

VSINFOVONAL

Hívjon minket: 0630/194-0858

Áruátvétel, házhozszállítás

LABLECHIRLEVEL

Hírlevél feliratkozás

Elfogadom az adatkezelési feltételeket*  
cookielaw
 
GYÁRTÓK