Neves gyártók gyöngyszemei – Villeroy & Boch, Roca, Geberit – a megújuló fürdőszoba szép, tartós, és tudatos választásai

Neves gyártók gyöngyszemei – Villeroy & Boch, Roca, Geberit –  a megújuló fürdőszoba szép, tartós, és tudatos választásai

Tradíciók, kortárs vonalak, innováció és fejlődés jellemzi ma már a legtöbb gyártót, aki versenyben akar maradni a piacon. Igaz ez mind a csempe, a padlóburkolat termékeire, de éppen úgy a szaniterekre is. Különös tekintettel a magas fokú higiéniát igénylő WC -megoldásokra, melyekből most a legkiemelkedőbb újdonságokat mutatjuk be…

 

Kezdjük elsőként egy igazán nagy múltú, tradicionális márkával, mely a legnevesebb márkák egyike nem csak Németországban, de egész Európában és szerte a világon…

Talán van is már, aki kitalálta: A Villeroy & Boch márkára gondoltunk! Az egyébként sokoldalú, és széles termékpalettát felvonultató gyártó maximalizmusát elsősorban a szaniter vonalat képviselő termékeire alapozza, mellyel mind a tervezőket, mind a végfelhasználókat sikerül meggyőznie.

A 18. századból elinduló Villeroy and Boch történelmi gyökerei, és innovációs fejlesztéseinek köszönhetően ma már bőven több mint prémium márka.  A kezdetben egyszerű kézműves manufaktúrát 1748-ban alapította meg a luxemburgi François Boch - mára pedig már több mint 20 országban rendelkezik saját gyártórészleggel. 

A németek legkedveltebb márkája hatalmas forgalmat és impozáns piacvezető szerepet tudhat a magáénak, ám mindez mégsem a magas minőségű, színvonalú, és számos termékcsoportban jeleskedő piaci gyártásnak köszönhető, hanem leginkább azoknak a magas színvonalú esztétikai terméktulajdonságoknak, melyekkel nap, mint nap lehengerli az igényes közönséget, és vásárlóréteget.

Ám a szépség nem megy a funkcionalitás rovására, mely minden esetben megfelel a tervezésnek – mely egy jó WC alapvető jellemzője.

Elegáns, harmonikus kialakításával magas szintű innovációs elvárásoknak felel meg a Villeroy & Boch valamennyi kollekciója, mely egytől egyig kiváló minőségű, letisztult formákat, vonzó formaterveket és innovatív higiéniai technológiákat kínál.

Elegáns dizájn, harmonikus környezetben – ezt jelenti az Architectura termékcsalád, ahol a jól kialakított fürdőszoba minden igényét kielégítik annak értelmében, hogy a fürdőszobát minél kellemesebbnek érezhessük. Az Architectura gyűjtemény mind a kerekded, mind pedig a szögletes formákat felvonultatja az egyes modelleken, modelleket tartalmaz keveréshez és más bútorokhoz való illesztéshez. A karcsú és időtlen modellek számos lehetőséget kínálnak az egyedi fürdőszoba kialakításához.

A másik sorozat, a Subway 2.0 vonala minimalista dizájnnal rendelkezik, amely a lényegre összpontosít, és újabb bizonyosságot ad számunkra arról, hogy bizony, olykor a kevesebb a több. Aggodalomra pedig semmi ok: nincs itt semmilyen kompromisszum a funkcionalitás tekintetében!

Teljes körű tisztaság és maximális hatékonyság

A higiénia egyébként is bizalom kérdése. Gyakorlatilag nincs is más olyan terület, olyan helyiség otthonunkban, ahol legalább annyira fontos lenne, mint a fürdőszoba területe.  

A Villeroy & Boch WC és bidé termékeinek előfutárai is már mind maximális tisztaságot biztosítanak. Az innovatív CeramicPlus felület egyedülálló tulajdonságokkal rendelkezik, amely szennyeződéstől mentes és nagyon könnyen tisztítható felületet eredményez már a gyártásából adódóan.

A szintén Villeroy & Bosch AquaReduct® víztakarékos öblítő rendszerével pedig maximális tisztítási teljesítményt kaphatunk, s mindezt hatékony, gazdaságos vízfogyasztással egyetemben.

A szegély nélküli DirectFlush WC-k minimális mennyiségű öblítővizet igényelnek a kifinomult öblítő rendszer miatt.

A tökéletes WC-k, és úgy általában véve a szaniterek – valamennyi igényünkhöz, minden körülmények között – különböző preferenciáinknak, és eltérő egyéni igényeinknek is megfelelnek ma már.

A mosdó mérete például ma már attól függ, hogy egy fürdőszoba elég méretes-e egy tágas SPA-oázisként berendezve, vagy mindössze csak egy kis vendég fürdőszoba funkcióját tölti majd be. A kompakt, helytakarékos WC megoldások például kifejezetten tökéletes alternatívát nyújtanak azokban a fürdőszobákban, ahol a rendelkezésre álló hely korlátozott.

A falra szerelhető modellek is többfunkciósak – de állhatnak a padlón is akár. A falra szerelt szaniterek lehetővé teszik az egyéni magasság szerinti beállítást, személy szerinti igényeinkhez mérten, szemben az álló megoldásokkal, melyeket a szabvány magasságokban vásárolhatjuk meg.

De a padlón álló WC is megkülönböztető képességekkel rendelkezhet, különösen akkor, ha látható tartályt tartalmaz…

Különleges látványban és egyedi tervezésben korántsem marad alul a Villeroy termékei mellett a ROCA sem, akik W+W Design Fali Porcelán WC-jüket egy mosdóval kombinálták, melyet ráadásul neves olasz dizájnerekkel terveztettek meg!

A milánói tervezőpáros, Gabriele és Oscar Buratti működtek ezúttal együtt a Roca fürdőszoba márkával, hogy egy közös használatú, komplexen működő WC-mosdót hozzanak létre, ahol a mosdóból jövő szennyvizet a WC-tartály feltöltésére újra hasznosítják!

A W + W névre keresztelt hibrid egyedileg tervezett szűrőket és tárolókat tartalmaz, melyekkel meg is szűri a már elhasznált mosakodó vizünket, hogy ezt követően azt a WC-tartály feltöltésére használja.

Az innováció és a technológia együttesen segítik tehát a fenntartható fejlődést - ez a koncepció pedig a víztakarékosság és a hely-optimalizálás szinonimája is egyúttal. Innovatív rendszere megszűri a mosdó vizét, így az újra felhasználásra kerület a WC öblítésére.

A dizájn pedig egészen eredeti és különleges – a remek funkció és gazdaságos fogyasztás mellett eleganciát és fenntarthatóságot visz a fürdőszobába. E „kettő az egyben” termék innovatív technológiája tehát teljes mértékben környezettudatos és fenntartható elveken alapszik.

Ám az innovatív, különleges szanitereket, páratlan gyöngyszemeket felvonultató GEBERIT márka sem maradhat ki a csokorból, akik a falsík alatti öblítő tartályok, és a modern fürdőszobai szerelvények egyik legnagyobb klasszikusai immár 50 éve világszerte!

Legendás megbízhatóságuk köszönhető többek között a 25 éves alkatrész-ellátási garanciának is, mely hosszú távon biztonságot nyújt a számunkra – miközben a dizájn is álomszép, és sokoldalú, sokszínű stílust képvisel…

Tudatosság és gazdaságosság szempontjából ők is jeleskednek: a 12 cm-es Geberit Sigma falsík alatti öblítőtartály segítségével az öblítővíz mennyisége 4,5 literre lecsökkenthető. Ez a példaértékű vízfogyasztás kiváló értékelést jelent a WELL-címke lapján is.

A GEBERIT gyár ugyanakkor mondhatjuk, hogy felszerelkezett a fürdőszobák jövőjéhez is: a WC-khez kínált Geberit szerelőelemek egy védőcsövet tartalmaznak a Geberit AquaClean zuhanyzós WC-k vízcsatlakozójához.

Ezzel - akár utólagosan is – bármikor beszerelhetjük a Geberit AquaClean rendszert, vagyis a közvetlen vízsugárral, zuhannyal történő WC öblítési lehetőséget.  A modellekhez kínált, minden egyes Geberit szerelőelem egyébként a Geberit DuoFresh szagelszíváshoz is elő van készítve, amely már közvetlenül a WC kerámia tartályában veszi fel, és semlegesíti a kellemetlen szagokat.

Azonban nem csak a Geberit működtető lapok terén rendelkezik széles választékkal, hanem falba beépíthető, megbízható szerelőelemei tekintetében is.

Ezek ugyanis három különböző beépítési magassággal kaphatók, elülső öblítőtartály-működtetéssel, vagy mélyebb beépítési magasság esetén felső öblítőtartály-működtetéssel is.

A gyártó még arra is gondolt, hogy bizonyára nehezen találjuk majd meg az egyes elemek széles választékából az egymással összeillő párokat, ezért az összeegyeztethetőség megkönnyítése érdekében a Geberit működtető lapjai ugyanolyan néven kerültek forgalomba, mint a megfelelő falsík alatti öblítőtartályok.

Mindezt pedig igazán könnyedén stílusba, harmonikus egységbe is hozhatjuk az egész fürdőszoba általunk megálmodott stílusával, és ahogyan a csempe, és a padlóburkolat is a mi személyes választásunk, ma már semmilyen kompromisszumot nem kell megkötnünk a kerámiák, szaniterek terén sem!

És mivel számunkra fontos, hogy Ön minden esetben helyes döntést hozzon, a Geberit gyártót is bátran merjük ajánlani, ahol megtalálja pontosan azt a WC-t működtető lapot, amely nem csupán kényelmi funkcióival kápráztatja majd el, de megadja a gyönyörű fürdőszoba finisét is, mintegy végső simítást a látványnak.

Természetesen valamennyi gyártónak – ahogyan a GEBERIT-nek is – számtalan újdonsága van, ám mindet egy cikkben bemutatni szinte képtelenség is volna – így érdemes a jövő évben is követni blogunk bejegyzéseit, amikor – többek között – a Kolo és Keramag páratlan fürdőszoba koncepciókról is olvashat majd…

Addig is jó tervezgetést, Sikeres Felújítást kíván Önnek:

A VS Fürdőszoba Csapata

További cikkeink, melyek érdekelhetik Önt:

 

 A pihenés új dimenziójal

 Tegyük otthonossá a lakást mutatós függönyökkel

VSINFOVONAL

Hívjon minket: 0630/194-0858

Áruátvétel, házhozszállítás

LABLECHIRLEVEL

Hírlevél feliratkozás

Elfogadom az adatkezelési feltételeket*  
cookielaw
 
GYÁRTÓK