Modern dizájn csaptelepek Olaszországból!

Modern dizájn csaptelepek Olaszországból!

A csaptelep sokszor kerül a mostohagyerek szerepébe: őt választjuk ki legutoljára, amikor már javarészt elfogyott a felújításra szánt büdzsé. Pedig a csapokat napjában többször is használjuk, így a kényelmet, a jó minőséget érdemes szem előtt tartani, és egy szép dizájn, egy gyönyörű, fényes felület, letisztult külső kifejezetten öltözteti a fürdőszobát. Bizony, egy elegáns csaptelep olyan, akár egy ékszer a letisztult térben…

Amikor csaptelep márkákról beszélünk, többnyire a német precizitás kerül előtérbe, nem véletlenül a legnagyobb, általunk is legismertebb csaptelep gyártók német színekben tetszelegek.

Ám ne feledkezzünk meg az olaszokról ezúttal sem, hiszen a Fima Carlo Frattini csaptelep családok bizonyították, hogy Itália nem kizárólag a divat, a trendek és a design terén jeleskedik, hanem a műszaki innovációk háza táján is igazán otthon vannak!

A Carlo Frattini FIMA modelljei például nem csupán a legmodernebb gyártási technológia, hanem a minőség, és a széles körű felhasználhatóság éppúgy jellemzi.

A már-már futurisztikus gyártási folyamatok, és a high-tech dizájn élvonalába tartozó termékek széles körben, világszerte bizonyították már a gyártó megbízhatóságra és tökéletességre vonatkozó törekvéseit.

A FIMA  - a Carlo Frattini illetve a „Made in Italy” csaptelepek egyik vezető márkájaként – nem újkeletű, hiszen a 60-as évek óta fennálló, több mint 50 esztendős gyár termékeit mára már több mint 85 országban értékesítik, a cég eredeti filozófiája pedig azóta is töretlen: a stílus, a minőség és a megbízhatóság értékeit tűzték a zászlajukra, és ezeket mind a mai napig hűen képviselik.

A FIMA márka természetesen nem csupán önmagában véve stílusos, de számtalan egyedi stílusban, korhű kialakításban elérhető – legyen az minimál, modern, high-tech, vagy akár a régi, korabeli vintázs fürdőszoba szerelmesei is kedvükre válogathatnak itt, a régies, patinás hangulatú modellekből.

Most három modern irányvonalat képviselő modellt választottunk ki Önöknek, melyek az eddigi tapasztalatok alapján a legnépszerűbbek, és a leggyakrabban választották őket modern, kortárs fürdőszoba enteriőrökbe mind a vásárlóink, mind lakberendező partnereink.

Nézzük tehát, melyek a legkiemeltebb SIMA modellek, családok manapság!

A FIMA SERIE 4 család modern formavilágával letisztult stílust teremthetünk. Kifinomult, lágy tónusok, természetes anyagok szép harmóniája mellé – melyek ugye a legtöbb kortárs csempe trendben fellelhetőek – kiválóan mutat e család valamennyi eleme. A mosdó csaptelep, a kádtöltő csaptelep, valamint a zuhany oszlop mellett még bidé, és bidé zuhany csaptelepeket is találunk a szortimentben, így aki szereti a harmonikus, egységes fürdőszobaképet, az itt valóban minden elemet egymás mellé rendelve, egységes fürdőszoba enteriőrt tud kialakítani a termékcsalád segítségével.

Sőt, ha azt mondjuk, hogy mindezeket a szépségeket megtalálhatjuk hagyományos illetve termosztátos változatban, falsík alatti, vagy falsík fölötti beszereléssel – akkor aztán valóban minden igényt kielégített ezzel a családdal (is) a gyártó!

A sokoldalú termékcsalád egyébként króm felületben, energetikai besorolás szerint pedig A és B kategóriákban érhető el.

És nézzünk meg még további két technológiai különlegességet is, hogy mit tudnak ráadásként ezek a stílusos szépségek!

WSC - Water Saving Cartridge megoldásnak köszönhetően kevesebb vizet fogyasztunk, vagyis képesek lehetünk takarékoskodni a forró vízzel, azáltal, hogy a csaptelep karjának maximum állásra való beállítását a gyártó tudatosan korlátozta. Mégpedig oly módon, csak kifejezetten nagy erőkifejtéssel tudjuk a kart a maximum állásba hozni, ezzel tudatosan korlátozva érezzük magunkat a (felesleges) maximális vízhasználattal szemben.

Másik technikai megoldásuk, az ESC - Energy Saving Cartridge szintén lehetővé teszi a meleg vízzel való takarékosságot, oly módon, hogy némileg változtattak a hagyományokon. Hagyományos esetben ugyanis az egykaros csapok - ha azokat az óramutató szerinti „hat órai” állásába tekerjük - akkor már enyhén langyos, vagyis nem teljesen hideg vizet adnak. Ennél a konstrukciónál azonban – eltérve a hagyományoktól – a normál „6 órás” állásra fordítva teljesen hideg vizet kapunk, és csak a kar balra történő elforgatásával kezdi el hozzákeverni a meleg vizet a szerkezet.

A másik nagy közönség kedvenc, a FIMA MATRIX családja a design terén hozott számunkra különlegességeket: ugyanazok a modellek, valamennyi változata, több színben, felületben is elérhető! A gyönyörű, fényes króm, a csiszolt nikkel, valamint a matt fehér, illetve matt fekete változatokat is választhatjuk, ha éppen a csempe vagy a fürdőszoba egyéb berendezése, vagy személyes hangulatunk, ízlésünk azt kívánja.

Ezeknél a modelleknél a kulcs egyébként a minimalizmus, a semleges színek, finom textúrák avantgard anyagokkal történő ötvözése - melyek így együttesen egy igazán modern, kifinomult életstílus alapjai.

Ez a csaptelep család energetikai besorolását tekintve a „C” osztályba tartozik, környezettudatosság szempontjából azonban ugyanúgy a topon van, mint a design tekintetében, ugyanis 95%-ban újrahasznosított anyagok felhasználásával készítik a modelleket.

A FIMA márka szintén nagyon népszerű családja még a FIMA BRICK kollekció, mely egy igazi extravagáns szettet képvisel.

Határozott vonalvezetésű modelljeikhez robosztus, erőteljes, szögletes kialakítás társul, és rendkívül széles választék: a mosdó, a kád, a zuhanyzó, de még a WC és a bidé mellé is választhatunk egységes csapokat ebből a kollekcióból!

Itt is találkozhatunk a már ismert és szokásos fix kifolyós változatokon túl az előbb ismertetett elfordítható változattal egyaránt. Sőt, ebben a kollekcióban még egy olyan különlegességet is hozott számunkra a gyártó, hogy a szabad kifolyású csapok mellett a hullámzó vizet utánzó kifolyású csaptelepeken élvezhetjük a csendesen csobogó, szépen aláfolyó víz látványát.

Mindehhez ráadásul egy teljes, komplett szortiment tartozik: a normál, falon kívüli, a falba süllyesztett, a kád peremére ültethető, valamint a térben álló kádak mellé javasolt, padlón álló csaptelepek mind elérhetőek a hagyományos, illetve a thermosztátos változatban is.

„C” energiatanúsítvány és 95%-ban újrahasznosított anyagból történő gyártás jellemzi a csaptelepeket, melyek mind színek, mind pedig felületek szempontjából is igazán sokoldalú, változatos szortimentet mutatnak. Ennél a termékcsaládnál már választhatunk a króm, a csiszolt nikkel, a matt fehér és fekete kivitelben készült modelleken túl akár még arany színűeket is!

Sőt, egyes modelleket és színeket akár még Swarowski kristály kirakással is kérhetünk, így aztán valódi luxust vihetünk életterünkbe.

Így pedig igazán saját egyéniségünkre és kedvünkre szabhatjuk fürdőszobánkat, és ez még nem minden! A gyártónak az itt bemutatott pár családon túl még számos, egyedi, stílusos és különleges termékcsaládja szerepel a portfólióban, melyekről bátran érdeklődhet üzleteinkben, kollégáink készséggel segítenek, és ajánlanak Önnek típus, forma, szín és persze ár szerint optimális modelleket a VS Fürdőszoba Szalonban.

 

További cikkeink, melyek érdekelhetik Önt:

  Kert és terasz, mint a nappali enteriör folytatása

  6 dolog, amit a hidegburkolat vásárlás előtt feltétlenül tudni kell!

VSINFOVONAL

Hívjon minket: 0630/194-0858

Áruátvétel, házhozszállítás

LABLECHIRLEVEL

Hírlevél feliratkozás

Elfogadom az adatkezelési feltételeket*  
cookielaw
 
GYÁRTÓK