Különleges mosdók, speciális igényekhez

Különleges mosdók, speciális igényekhez

Egyedi forma? Speciális anyag? Ma már szinte bármi lehetséges…

Ahányan vagyunk, annyifélét szeretünk – tartja a régi, jól ismert mondás. Miért épp a mosdó lenne ez alól a kivétel? A mai kínálatnak köszönhetően pedig szinte már bármi lehetséges: színes egyéniségeknek színes mosdó, extravagánsoknak meghökkentő formák, igényeseknek speciális anyagok… Válogasson kedvére!

Van, aki a dizájnra esküszik, van, aki pedig a praktikumra.

És persze, sokan vagyunk, akik a legszívesebben ötvöznénk e kettőt, mert hiszen, az a legjobb, ha szép is az, ami funkcióját tekintve is jól használható

Ilyen például a Marmorin lengyel szanitergyártó egyik legújabb termékcsaládja, a Zege. Úgy gondoljuk, leginkább azok fogják a szívükbe zárni ezt a kollekciót – akik elegáns kivitelű, ám kisebb terű fürdőszobával rendelkeznek.

Alakja és méretei miatt kisebb fürdőszobákba vagy vendégfürdőkbe tökéletes választás, hiszen öblös mély mosdótálcája praktikusan kihasználható mosakodáshoz, miközben a térbe szépen, lágyan illeszkedik, és alig vesz el helyet. A kisebb kézmosók mellett természetesen nagyobb méreteket is választhatunk a termékcsalád széles palettájából. Különlegessége még az anyaga és színe, ugyanis tökéletes porcelán fehérséggel bír. Szögletes formavilágát pedig azonnal megkedvelik a minimál stílus szerelmesei. 

Természetesen a Marmorint kedvelők jól ismerik a cég design vonatkozását, nem véletlen, hogy megannyi design díjat elvittek az elmúlt években, és számos neves tervező dolgozik a kezük alatt.

Korábban, az öntöttmárvány anyagok kapcsán már említést tettünk a minőségi termékeikről is, azonban az egyedi, különleges design fürdőszoba megoldásaik is megérnének egy misét…

Akik pedig olyan szerencsések, hogy külön gyerekfürdőszobát is volt lehetőségük kialakítani, a Marmorin bájos megoldásokkal rukkolt elő a hozzá illő felhőtükörrel…

A klasszikus, jól bevált kerámiák és a viszonylag új keletű, de máris igen közkedveltté lett öntött márvány anyagok mellett persze, számtalan más anyagból választhatunk ma már mosdót.
Nem is kell messzire mennünk – a Sapho szépséges, romantikus kerámiamosdóit a VS Fürdőszoba üzleteiben is fellelhetjük, méghozzá változatos színekben, textúrákban és mintákkal.

A Priori, a Sand és a Bently termékek egytől-egyig mind egyedi, különleges hangulatot varázsolnak kisebb vagy nagyobb terekbe, a vidéki nyarakat és a kézműves vásárok kellemes báját megidézve otthonunkban.

A Simas olasz gyártóról már írtunk korábban, náluk az egyedi formák mellett színes mosdókkal, mosdótálakkal is találkozhatunk, melyek remekül mutatnak például egy matt szürke minimál enteriőrben.

További cikkeink, melyek érdekelhetik Önt:

  Eklektika stílusosan

  Álmai loft otthona

VSINFOVONAL

 Hívjon minket: 0630/194-0858

LABLECHIRLEVEL

Hírlevél feliratkozás

Elfogadom az adatkezelési feltételeket*  
cookielaw
 
GYÁRTÓK