Kompakt luxus a fürdőben?

Kompakt luxus a fürdőben?

Sokan álmodozunk luxus fürdőről, melyet akár otthonunkban is könnyedén megvalósíthatunk ezekkel a modern, már-már luxus berendezésekkel, melyeknek köszönhetően még a legkisebb fürdőszoba is szuper komfortossá tehető!

A kompakt, több funkciót egyesítő termékek ma egyre inkább kelendők, pláne ott, ahol a kis hely, vagy a nagyobb térigény miatt nem szeretnénk valamennyi funkciót más termékkel megoldani. A kombinált termékek tehát nem csak azért közkedveltek, mert modern, esetenként szinte high-tech megoldásaikkal még nagyobb lehet a komfortérzet, de jelentős időt is meg tudunk spórolni a segítségükkel. 
Az EOOS Shower + Bath – azaz kád és zuhanyzó egyben a Duravit gyár egyik legújabb terméke. Ezentúl már nem kell meghoznunk a nehéz döntést, hogy egy kellemes, lazító kádfürdőt vennénk-e inkább, vagy a gyors és frissítő zuhanyzást választjuk-e otthonunkban, ha csupán egyetlen berendezést tudunk elhelyezni a fürdőszobában. Íme, a ragyogó megoldás, mely még szép, esztétikus is – ahol a tervezők egy kád „wellnessfaktorát” kombinálták egy zuhanyzó praktikumaival, méghozzá különösebb engedmények, azaz kompromisszumok nélkül. 

Ha pedig mégis a zuhanyzásnál maradnánk, vagy megrendelőnk minden áron a zuhanyzó mellett dönt, akkor a Hansgrohe Croma Select sokoldalú terméke az esőztető és a kézi zuhany kombinált funkciókkal minden vágyunkat kielégítheti. A három különféle vízsugár (Rain, IntenseRain, Turbo Rain) szabadon kiválasztható a Select gombbal, és maga a termék is több különféle árnyalatban (fehér /króm) is elérhető. Ami még kifejezetten kényelmessé teszi, az pedig a zuhany oldalán található gömbcsukló, mely a zuhanycső kellemetlen elfordulását akadályozza meg. 

Szintén egy kiváló tervező munkáját, Christian Hass tehetségét dicséri az Antheus prémium kollekció, mely a Villeroy&Bosch márka egyik kiemelt újdonsága. A termékcsalád finom anyagai, kiegyensúlyozott arányai és vonalvezetése, melynek küllemén megcsillan egy kicsit az art deco játékossága, és a Bauhaus puritán letisztultsága is – önmagáért beszél. A szép, izgalmas, geometrikus kontúrok jellemzik a sorozatba tartozó mosdókat is, melyek kifejezetten a prémium kategóriás termékdizájnhoz kifejlesztett TitanCeram névre hallgató, innovatív kerámia anyagból készülnek. 

A fürdőszoba egyébként – a legújabb trendek, trendelőrejelzések szerint a hangulatos, finom fények kialakítására, és az egyéniségünk kifejezésére törekszik egyre inkább. Erre tökéletes példa a Finion kollekció szintén a Villeroy&Boch márkától. A modell egyedi fénykoncepciójának segítségével lehetőségünk nyílik az éppen aktuális hangulatunknak megfelelő világítás kiválasztására. 
Mindezen túl pedig még ugyanakkor tíz színárnyalatban elérhető, modul rendszerű bútorkollekciót is tartogatnak számunkra, melyben mindannyian rálelhetünk a saját stílusunkhoz illő kedvenc kombinációinkra, hogy még egyedibb és még inkább személyre szabott lehessen a fürdőszoba, ahol a nap végi lazítást, a jól megérdemelt én-időnket tölthetjük. 

A kompakt és sokoldalú, már-már luxus számba menő funkciók mellett pedig szerepet kell kapnia még egy kis kényelemnek, vagy inkább kényeztetésnek is, ami a szanitereket illeti. Egy jól kialakított tároló bútor, kompakt fürdőkád és zuhany mellett azonban még további kényelmi szolgáltatásokat nyújtó, bidé funkcióval is ellátott WC ülőkét is beszerezhetünk. Ezek nem csupán praktikus, de igazán kényelmi, több funkciós szolgáltatásaival is már elérhetők otthonainkban, miközben az esztétikai élmény sem maradhat el, hiszen a márkás, modern modellekkel biztos, hogy stílust vihetünk a helyiségbe, és szintén választhatunk egyéniségünk, kedvünk szerint a gömbölyded, ovális, vagy inkább szögletes, minimál vonalvezetésű darabok között.  

Rend a lelke mindennek – tartja a mondás – így a tárolásról, a praktikus rendszerezésről sem szabad megfeledkeznünk. Hiszen, ami általában jellemző az életre, és az együttélésre, és az ezzel járó súrlódásokra a családban – az a fürdőszobában mondhatni, hogy hatványozottan igaz! 
Még szerencse, hogy az ügyes és praktikus kiegészítők segítenek benne, hogy a szanaszét heverő kozmetikumokról vagy az el nem pakolt borotválkozó szerekről viták alakulhassanak ki köztünk és a párunk között. A lerakodás felülete is nagyon lényeges a mosdó mellett, ahogy jó, ha a törölköző, kéztörlő is mindig kézre esik.

A Brunt névre hallgató, olasz EVER LIFE DESIGN márka kellemes kis törölközőtartója, egyben lerakó-asztalként is szolgál, ahogyan a letisztult, rendezettséget sugalló sminkes tartódobozkák is vele együtt kaphatók. Ezt a terméket is olyan sztár dizájnerek tervezték, mint Konstantin Gricic, aki kifejezetten fürdőszobai rendszerezőiről lett híres. A tervező egyébként a LAUFEN Val sorozata számára is tervezett a termékhez hozzáillő tároló tálakat – méghozzá ugyanabból a speciális zafírkerámia anyagból, és ugyanabban a letisztult stílusban, mint amelyből maguk a mosdók, szaniterek is készülnek. 

Terveinkhez, igényes megrendelőink álomfürdőszobájához is tehát bátran keressük fel a VS Fürdőszoba szalonjait, bemutatótermeit, ahol ezek, illetve még sok más prémium kategóriás, többfunkciós termék is elérhető!

További cikkeink, melyek érdekelhetik Önt: 

Fürdőszoba felújítás megtervezése 8 lépésben

  Így készülj az ünnepekre a fürdőben: a ragyogó, elegáns fürdőszoba titka

VSINFOVONAL

Hívjon minket: 0630/194-0858

Áruátvétel, házhozszállítás

LABLECHIRLEVEL

Hírlevél feliratkozás

Elfogadom az adatkezelési feltételeket*  
cookielaw
 
GYÁRTÓK