Fürödjünk, vagy inkább zuhanyozzunk? Milyen kádat, milyen zuhanyrendszert érdemes ma választani?

Fürödjünk, vagy inkább zuhanyozzunk? Milyen kádat, milyen zuhanyrendszert érdemes ma választani?

A megoldást a SIKO fürdőszobák világából Ön is könnyedén fellelheti! A SIKO Fürdőszobák ügyfelei között nem csupán magánvásárlókat találhatunk szép számmal, hanem nagykereskedőket, fejlesztőket és építőipari cégeket is. Ez pedig, kiváló garancia számunkra, hiszen emiatt is folyamatosan bővítik mind a fürdőszobai, mind pedig konyhai termékválasztékukat. A SIKO számos gyönyörű terméke már a VS Fürdőszoba portfóliójában is elérhető.

SIKO változatos termékkínálatában mindent megtalálhat Ön is, amit csak elképzelt új fürdőszobájába, vagy régi fürdőszobája felújításához!

A burkolatot, szanitert is forgalmazó gyártó számos gyönyörű mozaik, kád, mosdó, zuhanykabin, – illetve zuhanysarok, csaptelep, fürdőszoba bútor és világítás termékportfóliója mellé akár még kiváló beltéri ajtókat és konyhai termékeket is választhatunk…

Nézzünk meg – a teljesség igénye nélkül – néhány közkedvelt, tipikusan fürdőszobába keresett termékcsoportot, melyek nélkül teljességgel elképzelhetetlen lenne egy mai, kortárs fürdőszoba!

Kádak – forma és típus szerint számtalan féle, na de mi alapján válasszunk?

A klasszikus, egyenes kádakból is legalább 5 típust forgalmaz a SIKO, azonban épp ugyanennyit számláltunk meg a sarok – és aszimmetrikus kád, illetve még ennél is többet a napjainkban egyre divatosabb, elegáns szabadon álló vagy más néven térben álló kádak típusaiból.

Azonban ahhoz, hogy milyen kádat válasszunk saját, otthoni fürdőszobánkba, szintén praktikus tanácsokkal látnak el bennünket.

Mielőtt ugyanis belevetnénk magunkat a hatalmas választék nyújtotta örömökbe, és persze tanácstalanságba – érdemes mindenekelőtt megvizsgálnunk saját fürdőszobánk adottságait, méreteit – majd ehhez mérten kiválasztani kádunk alakját, méretét. Ugyanúgy nem mindegy az anyag sem: hiszen ma már számtalan anyagból vásárolhatunk kádakat! Az akril, az öntött márvány vagy a zománcozott acél mind-mind remek választás a maga nemében, ám mint mindennek, ezeknek az anyagoknak is megvannak az előnyei és persze a hátrányai is.

Míg az öntött márvány anyag elképesztőn szép és különleges dizájnbeli kialakításokat tesz lehetővé, addig nehéz tömege, súlya miatt emeletre, tetőtéri fürdőkbe például nem szoktuk ajánlani. Az akril pedig remek megoldás lehet családosoknak, sietősöknek, hiszen jóval könnyebben felmelegszik benne a fürdővíz, kevésbé kényes, viszont elszíneződhet. A zománcozott acélkádak már kiállták az idő próbáját, szinte elnyűhetetlenek, azonban ebből az anyagból ne várjunk dizájndíjas műalkotásokat…

A SIKO a kádak típusa, anyaga mellett még azok beépítéséhez is ad tanácsokat, és azt ajánlja, hogy minden esetben az adott termékhez ajánlott tartó lábakkal építtessük be, a kád korpuszába pedig érdemes minden esetben beépíteni csempeajtót, illetve csempemágnest…

Mivel a kád, mint elem, a legnagyobb helyet foglalja el a fürdőszobánkban, ezért fontos, hogy elegendő időt szenteljünk a kiválasztásának. A SIKO katalógus külön kitér az anyagokra, a karbantartás kérdéseire, és érthetően taglalja az egyes formák, kialakítások közti eltéréseket, melyből már rögtön kiderül, mely fajtára érdemes voksolni a mi esetünkben…

A SIKO választéka mindemellett minden szükséges kiegészítő termékkel is elkényeztet bennünket: komplett kádszetteket, csaptelep rendszereket, kézi zuhanyzó fejeket is fellelhetünk a bőséges kínálatban, ahol még a kiegészítőkben sincs hiány…

Zuhanyzósarkak, komplett zuhanyrendszerek, minőségi csaptelepek – maximális kényelemmel…

Ha kád helyett inkább egy frissítő zuhanyra esküszünk, akkor érdemes egy jó zuhanyrendszer mellett döntenünk, akár termosztatikus csapteleppel ellátva! Az OPTIMA csaptelep például akár a már meglévő csaptelepünkhöz is könnyedén csatlakoztatható. Állítható magasságuknak köszönhetően bármely családtag kényelmesen a saját méreteihez igazíthatja, és mivel oldalra is el tudjuk fordítani, így még nagyobb komfortot és szabadságot élvezhetünk!

A kézi zuhany különböző vízsugárral, 5 funkcióban elérhető. A rudak közül is számos kialakítást, fajtát, stílust különböztetünk meg a SIKO modellek kötött.

A csaptelek között is igazán mutatós, dekoratív és kényelmes megoldásokat találhatunk: Az S-line Pro család tagjaival minden helyiségbe egyforma formavilágú, stílusú csaptelepet varázsolhatunk, így ezzel is hozzájárulhatunk otthonunk összhangjához! A lefolyó nélküli mosdó csaptelep, a bidé csaptelep, és a kétféle kialakításban is választható, mozgatható kifolyóval rendelkező konyhai csaptelep mellett természetesen a kádtöltő csaptelep és a zuhany-csaptelep sem maradhatott ki ebből a széles kínálatból…

A mininál fürdőszoba enteriőrök rajongóinak komplett falsík alatti rendszerekkel kedveskedik a SIKO, ahol különlegesség a kádfeltöltés a túlfolyón keresztül, falsík alatti zuhany megoldással párosítva. Vagy, választhatunk olyan megoldást is, ahol a falsík alatti kézi- és fejzuhany megoldás kádparavánnal is el van látva.

Így már tényleg minden igényünket kielégítve kínálják az adott rendszert, és akkor még a gyönyörű zuhanykabinokról, zuhany sarkokról, vagy a mostanság nagyon trendi Walk In típusú, csak belépő, minimál, letisztult zuhanykabin megoldásokról még nem is beszéltünk…

Elképesztő formai választék és praktikus, funkcionális megoldás – a SIKO fürdőszobai kiegészítőkkel akkor is örömet szerezhetünk, ha már rég elkészült az új fürdőszoba!

Sok gyártónál keresnünk kell, vagy sok esetben nem találunk szép, vagy elégséges választékot. A fürdőszobai kiegészítők sajátos világában a SIKO termékei minden eddigi álmainkat felülmúlják!

Kezdve azzal, hogy a kiegészítőik külön stílusokat, típusokat képviselnek és ezek szerinti családokba való besorolást kaptak. A szabadon álló, az álló, vagy a rácsos kiegészítők elképesztő választékával, és gyönyörű dizájnmegoldásokkal, praktikus kényelmi funkciókkal találkozhatunk ebben a kategóriában is!

Az elegáns Donata, a modern Cube Way, a finom, naturalisztikus vonalvezetésű Pavia Way, a vidám és színes Happy, vagy a környezettudatos Ecoloc családokkal akár egyedi stílusunkat, személyiségünket is kifejezhetjük, miközben gyönyörűen egységbe öltözhet a fürdőszoba, a mosdóhelyiség, és még a konyha élettere is!

A csodás szappantartók, a hozzájuk anyagukban és színükben is elképesztően harmonizáló fogkefe tartókkal és fogmosó poharakkal tökéletes ajándékként is szolgálhatnak, ráadásul fürdőszobánk stílusa, színvilága, vagy az éppen aktuális hangulatunk alapján választhatunk gyönyörű bambusz, fahatású, rusztikus kerámia, romantikus mart darabok, vagy akár a naturalisztikus kavics forma és mintázat közül is…

Felkeltettük érdeklődését?

Tudjon meg többet, és szerezze be az Önnek legkedvesebbet a gyönyörű SIKO modellek közül a VS Fürdőszoba szaküzleteiben!

 

További cikkeink, melyek érdekelhetik Önt:

Innováció és Otthon? Az idei őszi Otthon Design Kiállításon bemutatjuk...

  5 okos ötlet az aprócska konyhák kialakításához!

VSINFOVONAL

Hívjon minket: 0630/194-0858

Áruátvétel, házhozszállítás

LABLECHIRLEVEL

Hírlevél feliratkozás

Elfogadom az adatkezelési feltételeket*  
cookielaw
 
GYÁRTÓK