Fürdőszoba képek

Üzleteink

A tovább gomb segítségével megtekintheti termékkínálatunkból megvalósítható fürdőszoba ötleteinket! Nincs lehetetlen, mi a legexkluzívabb elképzelésit is megtervezzük 3D látványtervező programunk segítségével.

 

Modern fürdőszoba

A fürdőszoba modern stílusát leginkább a design és a kényelem határozza meg. Anyagok felhasználását tekintve több dologban is gondolkodhatunk. Ilyen anyag lehet műanyag, fa, fém, üveg.  A fürdőszoba színét tekintve a fehér pasztellesebb és annak árnyalatai, a tört fehér és a szürke jellemzőbb. Ezeket kiegészítve jelennek meg az élénkebb, harsányabb színek. A modern fürdőszoba csempéit, burkolatait tekintve a nagyobb méretű lapok jellemzik. A fürdőszoba dekorációját figyelembe véve számos geometriai mintás, de akár virágos burkolatot is választhatunk. Esetleg a fürdőszoba dísze lehet, egy a burkolat saját családjába tartózó másik, kontrasztosabb árnyalatú darab. A fent említett pasztelles, semleges színek nagyon jól kombinálhatóak fahatású lapokkal, így a fürdőszoba természet közelibbé varázsolható. Azonban megfigyelhető, hogy a modern fürdőszoba trend a szürkésebb árnyalatok felé tolódik. Az ilyen fürdőszoba általában fali csapteleppel, és tálas kivitelű mosdóval van felszerelve, ám egyre inkább divatba jönnek az álló mosdók. Egy térben álló kád nagyon jól fel tudja dobni a fürdőszoba összképét, ami nagyon elegáns, ugyan akkor semmivel sem foglal nagyobb helyet, mint a beépített társai.

Mediterrán fürdőszoba

A mediterrán fürdőszoba hazánkban is nagyon népszerű.  Az ilyen stílusú fürdőszoba otthonos érezte miatt, talán soha sem megy ki a divatból. A mediterrán fürdőszoba rendelkezik alapszínekkel, de egyes helyeken más és más stílusjegyei fedezhetőek fel. Általánosságban megfigyelhető, hogy a mediterrán fürdőszoba jellemzői a kőburkolat, a rusztikus, szabálytalan burkolatok, kézműves tárgyak, néhol kovácsoltvas kiegészítők. Az ilyen fürdőszoba alap színei a földszínek, terrakotta és sárga. Bizonyos vidékeken a helyiség eltérő színekkel van kombinálva, mint a zöld, vagy kék.

Kis fürdőszoba

A kis méretű fürdőszoba speciális törődést igényel. A fürdőszoba térérzetét befolyásolni lehet a megfelelő burkolattal és egyéb trükkökkel. Érdemes ilyenkor világos felületű csempét választani, világos fugával. A fürdőszoba akkor sem tűnik kisebbnek, ha nagyobb lapokat használunk. Fényes felületű csempék, és króm csaptelepek visszatükrözik a fényeket, ezzel fokozva a térérzetet. Így lesz a kis fürdőszoba nagyobb.

Fa hatású fürdőszoba

A legújabb fürdőszoba trend a fahatású burkolatok felé halad. A fahatású fürdőszoba enteriőrje színes csempével kombinálva is érdekesebbé tehető. A magasabb minőséget képviselő gyártók kínálatában egy családon belül, több méretben is választhatóak a lapok, így lehet még változatosabbá tenni az összképet. A fahatású fürdőszoba egyediségét az adja, hogy számtalan hangulatot alakíthatunk ki a lapok használatával. Teljesen más érzést érünk el fehér színű csempével kombinált enteriőrben, mint egy színes, virág mintával ellátott burkolattal. Akárhogy is legyen, a fahatású fürdőszobák nagy tetszésnek örvendenek. Nézzen meg néhány képet.

Fürdőszoba tervezés mesterfokon - a legprofibb fürdőszobák!

Elegáns fürdőszoba

Bemutatunk néhány ötletet az elegáns fürdőszobát kedvelőknek, hiszen a fürdőszoba is lehet elegáns. Mégis mi a titka? A nagyméretű csempék, a magas fényfelület, a márványerezet. A fürdőszoba mintázata, mint például a dekorcsíkok, nagyban meghatározzák a stílust. A hullámvonal minta, a nagy virágos csempe nem megy ki a divatból, csak úgy, mint az elegancia sem. A fugák legyenek azonos színűek az alap lappal, így a fürdőszoba nagyobb, egybefüggő területnek látszik majd. Arany színű, vagy króm csaptelepekkel és különleges kiegészítőkkel(csillár, szép kép a falon) fokozhatjuk a fürdőszoba eleganciáját.

Beige fürdőszoba

A beige színű fürdőszoba, mondhatni örök kedvenc, hiszen nagyon jól kombinálható zöld, barna színű, vagy akár fahatású burkolatokkal is. A kisebb alapterületű fürdőszoba méretét a beige szín optikailag növeli. A beige színű fürdőszoba nagyon jól felszerelhető elegáns króm, arany, vagy antikolt kiegészítőkkel.

GYÁRTÓK