Finom, visszafogott elegancia? Íme 3 egyszerűen stílusos csempe-tipp, kedvező árakon!

Finom, visszafogott elegancia?  Íme 3 egyszerűen stílusos csempe-tipp, kedvező árakon!

Ha a minimál már túl steril, a színes és mintás csempe azonban kicsit még sok Önnek, és nem tud, vagy csak nem szeretne egy adott stílus mellett dönteni – akkor a finom, visszafogott, kellemes textúrákat, minőségi anyagokat, természetes felületeket épp Önnek találták ki! Nézzük, mely gyártók kínálatában érdemes szétnézni, ha a kedvező ár is lényeges szempont a dekoratív, esztétikus burkolat kiválasztásánál!

Az itt bemutatott csempe és járólap családok mind egytől egyig kedvező, 7-8 ezer forint alatti négyzetméter árakon kaphatóak, sőt olykor egyes modelleink kifutó árakon még ezen összegek töredékéért is elvihetők, ha szerencséje van - így bátrabban tud majd Ön is tervezni velük! Nézzünk szét most néhány példa erejéig pár igényes, szép, mégis megfizethető gyártó háza táján…

Legyen egyszerűen stílusos – az Opoczno French Braid csempe modelljével!

A „French Braid”, azaz „francia fonott” minta igazán mutatós, főképp, ha ilyen kellemes, lágy, visszafogott és időtlen színvilágban jelenik meg, mint az Opoczno családok eme figyelemre méltó, igényesen kidolgozott kollekciója. A család két erőteljes, karakteres jegyet is magában hordoz: a skandináv árnyalatok, színvilág és a francia kifinomultság egyszerre érvényesül, és meglepően szép összhangot teremt. A szürke különböző árnyalatai szépen harmonizálnak a strukturált szatén fehér elemekkel, melyek nem lettek egybe forrasztva a csempe gyártása során: így a különböző, kötött mintás elemeket, lapokat saját egyéni ízlésünk szerint variálhatjuk, illeszthetjük.

A termékcsalád – köszönhetően a lágy, időtlen, hűvös skandináv színvilágának és a geometriai formáinak – egyszerre lett modern és megkapó. 3D felületénél fogva pedig még izgalmasabb, melyet még a fürdőszoba tervezés során is fokozhatunk: az idén különösen divatos a chevron felhelyezési mód – amikor is az egyes csempe lapokat 45 fokos szögben igazítják egymás mellé. Így lesz igazán szép, mutatós, s egyben játékos is a burkolt falszakasz. Különösen ajánljuk a fehér csempét és a szürke padlólapot a márka saját kollekciójából, hiszen a mosdó fölé elhelyezve, vagy konyhában a mosogató és a munkapult közé felrakva is szép látványt nyújt.  

Meleg, természetes fa-hatás – a kerámia parketta minden előnyével

Számos, neves gyártó hozta már el számunkra a fa hatású csempét, más nevén kerámiaparkettát, azonban az árak – különösen a neves, olasz és spanyol gyártók esetében – olykor a csillagos égig szöknek…
A különösen kedvező árfekvésű CERRAD Fuerta kollekció a fa öt gyönyörű árnyalatával, természetes, meleg látványával ajándékoz meg bennünket. 

A Fuerta kollekció padlólapjai élethűen adják vissza a fa anyagok, felületek természetes szépségét, ezáltal kellemes, meleg, otthonos légkört kölcsönözve bármely helyiségnek. 
Sima, enyhén érdes felülete nem csúszik, könnyen tisztán tartható, kiemelten kopásálló, nem szívja magába a vizet - így a fürdőszoba vagy a konyha élettereiben is kiválóan alkalmazhatjuk. 

A greslap - termékcsalád 5 csodaszép, jól kihasználható, kortárs árnyalatban kapható: a Méz, a Homok, a Por, a Gesztenye, vagy a különleges Marengo színeket különbözőképpen helyezhetjük el a térben, akár variálva a padlón, mint járólap és a falakon, mint dekorációs burkolóanyag.  

Páratlan és időtlen stílus – a valódi kő megjelenése az Argenta Cardoso szépségein

A nagy neves csempe márka, az Argenta egyik csodaszép kollekciója is meglepően kedvező áron beszerezhető a VS Fürdőszoba üzleteiben!
Sőt, ha figyelembe vesszük még azt a tényt is, hogy a természetes kő megjelenése és látványa időtlen, vagyis jóformán sohasem megy ki a divatból, akkor a Cardoso kollekció valóban egy hosszú távú befektetés, helyezzük is azt a lakás bármely pontjára, helyiségébe. 

A gyár kiváló minőségű és hangulatú burkolólapjai persze számos stílusban és színvilágban elérhetőek, azonban azoknak, akik a kortárs, időtlen, mégis elegáns, kifinomult megoldások hívei, nem pedig egy konkrét, karakteres stílusjegy megteremtését tűzték ki célul – azok számára a natúr kőhatás tökéletes megoldás lehet akár a fürdőszoba, a konyha-étkező, vagy éppen a nappali élettereiben egyaránt.

A divatos, életszerű színek, a valódi kőzet felületének hű utánzása mellett ezt az egyedülálló kollekciót még az teszi kiemelkedően különlegessé, hogy tervezői úgy alkották meg a lapok felületét, hogy még véletlenül se találjunk azok között két egyformát – ahogyan a természetben sincs ilyesmire példa!

Az ARGENTA Cardoso családdal így egyedi, utánozhatatlan tereket alkothatunk – 60X60 illetve 30X60 cm-es lapjaival akár a tágasabb, akár a kisebb helyiségek látványos megjelenést kaphatnak. 

Szívesen felfedezne, megtekintene még többet? 

Akkor javasoljuk, hogy látogasson el bemutatótermeinkbe, ahol még több szépséget, számos gyártó egyedülálló kollekcióját láthatja, szakértő munkatársaink segítségével pedig be is tervezheti a saját fürdőszobája méretére és adottságaira. Éljen hát a lehetőséggel!

További cikkeink, melyek érdekelhetik Önt: 

 Én mostan színes (metró)csempékről álmodom... 

5 dolog, amit ne felejtsünk el fürdőszoba csempézése előtt és közben

VSINFOVONAL

Hívjon minket: 0630/194-0858

Áruátvétel, házhozszállítás

LABLECHIRLEVEL

Hírlevél feliratkozás

Elfogadom az adatkezelési feltételeket*  
cookielaw
 
GYÁRTÓK