Ezzel tedd különlegessé és meghitté, többfunkcióssá a kádat!

Ezzel tedd különlegessé és meghitté,  többfunkcióssá a kádat!

A kellemes hangulatot teremtő, különleges csempe, és az egyedi megvilágítás mellett, szintén rendkívül fontosak a fürdőszoba életterében a kádak, és az ezek mellé kapható kiegészítő termékek. Nézzük meg, milyen elbűvölő, egyedi, páratlan megoldásokkal találkozhat, ha ellátogat a VS Fürdőszoba üzleteibe, és szemügyre veszi az M-Acryl termékpalettáját, melyből most a legnépszerűbb kedvencekből szemezgettünk…

1. Paradise térben álló kád az M-Acryl palettájáról

Aki a meghitt egyedüllétet és a kádban való olvasást kedveli, annak tökéletes választás a Paradise térben álló kádja, melyet akár már piros színben is választhatunk!

A gyártó prémium kategóriás termékeivel elbűvölő fürdőszoba enteriőrt varázsolhatunk, miközben kifejezetten otthonos, szerethető formája körbeölel bennünket. Az pedig, hogy már piros színben is elérhető, csak hab a tortán…

Egy ilyen kádba akár még a Mikulás is szívesen pancsolna a hófehér habok között…

2. Trópusi fa előlapok kádunkhoz

Akár többféle árnyalatban! Az M-Acryl azt vallja, hogy az ideális kádforma az egyenes, hiszen kevesebb helyet foglal, keskeny fürdőszobák tereibe is kiválóan betervezhető, és még könnyen is burkolható! Annak, aki nem szeretné kádját csempével burkolni vagy a klasszikus fehér kád előlapot használni, annak kiváló megoldás a fürdőszoba egyedivé, otthonossá tételéhez a Fresh kádhoz kapható, igen népszerű termék, a trópusi fa előlap, melyet 5 mutatós színben választhatunk.

A kávébarnát tökéletesen hozzáilleszthetjük a hasonló rácsokhoz, de akár egy szép kerámiacsempét, vagy szürke betonhatású burkolatot is melegebb hatásúvá, meghittebbé tud tenni.

Az időtálló, egyedi, trópusi fából készült modellek egyébként már sarokkádakhoz, sőt kör alakú masszázsmedencékhez, jacuzzi kádakhoz is kaphatók. Ezeket kifejezetten nekünk szabják ki a kádhoz, viszont fontos, hogy mindig a káddal egyidejűleg rendeljük meg őket, utólag ugyanis már nem felszerelhetők!

3. Az elengedhetetlen kádparaván

Ha Ön és családtagjai is a funkcionális, kombinált megoldások hívei, akkor ha kádas is a fürdőszoba, bizonyára a zuhanyzást is szeretik itt megoldani. Ebben az esetben az állandó, folytonos víztócsákat és a mindennapos felmosást megelőzhetjük egy jól funkcionáló, ugyanakkor szép, letisztult, szinte láthatatlan kádparavánnal.

Legjobb, ha ez a kádparaván edzett üvegből készül, és tipikusan az adott kádformához, típushoz választjuk ki még a káddal együtt, ez majd a beszerelésnél is sokat segíthet.

Léteznek már kifelé és befelé egyaránt nyíló típusok. Az M-Acryl edzett üveges kádparavánja például egy speciális, emelő mechanikás oszlopzsanérral is el van látva, így még gördülékenyebb és tartósabb lesz a mindennapi használata.

4. Multifunkciós megoldás, avagy: zuhanyzó is, kád is egyszerre?

Az M-Acryl gyártó számára ez sem probléma! A mai kádparavánok ugyanis már valamennyi igényünket felölelik, akár még teljes üvegezéssel is körbe tudjuk venni kádunkat, hogy zuhanyzáskor egy csepp víz se folyjon ki.

Ezeknek a termékeknek különlegességét a számtalan féle variációban fellelhető ajtónyitási megoldás adja meg, melyekből könnyedén kiválaszthatjuk a leginkább hozzánk illőt: tolóajtó, dupla tolóajtó, fix ajtó, nyíló ajtó fix rögzítéssel, és önmagában, többféle irányban, sőt akár még harmonika ajtó is rendelhető!

És ha még ebből a bőséges kínálatból sem találta volna meg az Önnek leginkább megfelelő méretet, akkor a kívánt méretre, egyedileg is le tudják gyártani – ehhez majd kérje a szakértők segítségét a megrendelésnél!

Ha pedig netalán attól tartana egy ilyen teljes üvegezésnél, hogy a lepergő víz majd vízkövessé teheti az üvegfelületeket, akkor megnyugtatjuk: az EasyClean vízlepergető bevonatával könnyen és gyorsan búcsút mondhat a vízkőnek. Ez a praktikus megoldás valamennyi kádparaván esetében (kivéve az edzett üvegeseknél) megtalálható, jelentős könnyebbséget hozva használóinak, akik ily módon jelentősen le tudják csökkenteni a takarításra szánt időt. Ez pedig – pláne a mai, folyton rohanó világunkban – kinek ne jönne jól?

5. A kényelmes relaxáláshoz, feltöltődéshez…

…mi másra is lenne még szükség, ha egy forró, finom kádfürdőt szeretne venni így az évvégi hajrában – mint a kádhoz és persze fejformánkhoz is tökéletesen illeszkedő, ergonomikusan kialakított fejpárnákra!

Ahhoz, hogy kényelmesen el tudjunk nyújtózni a kádban, a bármikor levehető fejpárnák közül válasszuk azt, amely a többféle modell közül a legkényelmesebb számunkra.

Az 5 különböző kialakításban, formában és méretben kapható modell közül biztosan megtaláljuk majd a leginkább hozzánk illőt, a számunkra legkényelmesebbet.

Színben is tudunk válogatni: A Royal típus fehér, illetve sötétszürke, a Star típus fekete, ezüst, illetve fehér színekben kapható, ahogyan az egyenes vonalvezetésű, enyhén trapéz formájú Samanta is.

Kapható egy kissé emelt, henger formájú fejpárna, amely MARE névre hallgat, és egy egészen egyedi kék modell is, a Soft.

Ebből a bőséges kínálatból biztosan megleljük majd a leginkább hozzánk illőt!

6. És ha igazi luxus kényeztetésre vágyunk?

Akkor érdemes megismerkednünk az elektronikus masszázsrendszerekkel!

A Wellness, Wellness Prémium, Premium Plus, valamint az Elegant modelleket számos extra tulajdonságuk mellett választhatjuk intenzív, serkentő, vagy éppen ellazító masszázs funkciókkal, melyeket mind kedvünk szerint szabályozhatunk!

Extraként egyes típusokhoz rendelhetünk vízhőmérséklet szinten tartást, friss vizes öblítést, turbómasszázs funkciót levegő dúsítással, mini fúvóka rendszert, de akár relax színterápiát, és a fürdés végeztével automatikus friss vizes öblítést is…

Fedezze fel, és tudjon meg róluk még többet a VS Fürdőszoba üzleteiben!

 

További cikkeink, melyek érdekelhetik Önt:

5+1 inspiráló ötlet a hosszú és keskeny fürdőszobák berendezéséhez

 Fókuszban a multi-funkciós megoldások!

VSINFOVONAL

Hívjon minket: 0630/194-0858

Áruátvétel, házhozszállítás

LABLECHIRLEVEL

Hírlevél feliratkozás

Elfogadom az adatkezelési feltételeket*  
cookielaw
 
GYÁRTÓK