Élőben is megtekinthető csempeújdonságok a VS Fürdőszoba szalonokban - I. rész

Élőben is megtekinthető csempeújdonságok a VS Fürdőszoba szalonokban - I. rész

Ugyan, ki szeret katalógusokból választani? Márpedig a nagyméretű, külföldi, márkás csempelapokat a legtöbb esetben csak így tudjuk megrendeltetni a fürdőszoba üzletekben. A VS Fürdőszobaszalonba azonban most gyönyörű új panelek érkeznek: a spanyol Porcalanosa legnépszerűbb különlegességei. Cikksorozatunkban most stílusonként vesszük sorra őket, elvégre mindannyian mást szeretünk: fahatású, természetes textúrák, ornamentikus, nagy minták az egzotikus trendek kedvelőinek, vagy éppen a modern, hófehér 3D falak…

I. rész: 3d hatású, hófehér falak

3d hatású hófehér falakkal optikailag megváltozhat a tér érzetünk!

Van, amikor nem színekre vágyunk, hanem inkább a felületek izgalmasságára. Főleg, ha kisebb az adott enteriőr – a legtöbb hazai fürdőszoba is ilyen – akkor kifejezetten jó döntés a hófehér falak mellett maradni: a világos színek ugyanis optikailag tágítják a teret. Különösképpen akkor, ha a felület még fényes is, és szinte tükörként veri vissza a ráeső napfényt, vagy a hangulatos lámpák fényét.

Vannak olyan helyzetek, amikor egy-egy szűkebb tér részről – ilyen lehet egy U alakú szoba vagy egy furcsa beugró – szívesen elterelnénk a figyelmet, de túl hangsúlyos színeket vagy mintákat sem szeretnénk használni. Ilyen esetekre kitűnő megoldás egy-egy szebb, különlegesebb textúrával kiemelni a szemközti falat, mert így a figyelem, a fókusz egyértelműen oda esik majd.

Jót tehet az egyedi kiemelés akkor is, ha van egy gyönyörű tárgyunk, aminek nagyobb figyelmet szentelnénk.  Például egy gyönyörű, különleges kádra vagy csaptelepre ruháztunk be?

Vagy a mosdópult környékét tennénk kiemeltté egy jól irányzott, dekoratív fali háttérrel…

A spanyol Porcelanosa gyár elképesztően változatos felületekkel és textúrákkal jár a z otthonteremtők és a különleges beruházásokat tervezők kedvében. Aki különleges effekteket, például háromdimenziós hatást szeretne elérni a falakon, azoknak a speciális, ám gyakran nem vízálló 3D fali panelek mellett a hagyományos csempe – és kerámiaburkolatok közül is elképesztő választék tárul a szeme elé.

Ezek ráadásul nem csupán mintázataik, hanem felületeik szerint is számos különbözőséget mutatnak: A Marmi Deco Blanco csempecsalád fényes, élcsiszolt, 20X31,6 cm-es méretű lapjaival gyönyörű, egybefüggő felületeket alkothatunk. A finomított, metszett élű csempék mind kaphatóak matt, félfényes és fényes változatban is!

Ezek szinte már lakkhatásúak, olyan szépen csillan meg a fény a hullámzó mintákon, vagy görbületeken, az árnyékok pedig játékos táncot lejtenek a kisebb, negatív bemélyedések illetve a pozitív domborulatok között.

A 3d hatású, izgalmas felületű csempecsaládok között a félfényes és a matt változatok is megtalálhatóak, persze, más és más család elnevezésében bújnak meg ezek a szépségek.

A Seul Nacar, a Scala Nacar, vagy éppen a Seul Line terméknevek az egy-egy családon belüli változatos vonalvezetésre utalnak. A félfényes felületek itt a tükörfényes és a matt között egy nagyon szép, szatén- vagy selyemfényű felületet jelentenek.

Ezeket jól irányzott megvilágítás alá helyezve gyönyörű és különleges hatásokat érhetünk el, és akár az egész teret megváltoztathatjuk, kiemelhetjük, optikailag tágasabbá – szélesebbé vagy éppen magasabbá – varázsolhatjuk egy-egy izgalmas vonalvezetésű mintával, vagy a csempék jól irányzott elrendezésével.

A matt felületű család, a Monaco és az Oxo termékeivel pedig egy megint másfajta, szintén nagyon izgalmas összhatást érhetünk el.

Bármelyiket is válasszuk – akár a teljes fal, akár csak egy-egy falsík célzott kiemelésére a fürdőszoba, a konyha, vagy éppen a szalon illetve vendéglátó helyiség területén, most élőben is megérintheti, megsimogathatja a számtalan szebbnél szebb felületet, hiszen a VS Fürdőszobaszalon zuglói üzletében ezek a szépségek teljes valójukban kiállításra kerültek.

Így pedig igazán könnyű beleszeretni, kiválasztani a kedvenc mintánkat, textúránkat – főleg, hogy munkatársaink még 3D Látványtervező programban is megtervezik nekünk a fürdőszobát, így azonnal láthatjuk, melyik minta, melyik irányba való felhelyezés tenne a legjobbat a nálunk épp térnek…

 

További cikkeink, melyek érdekelhetik Önt:

  Különleges mosdók, speciális igényekhez

  Eklektika stílusosan

 

Tekintse meg termékeink egy részélt:

VSINFOVONAL

 Hívjon minket: 0630/194-0858

LABLECHIRLEVEL

Hírlevél feliratkozás

Elfogadom az adatkezelési feltételeket*  
cookielaw
 
GYÁRTÓK