Elkészült a fürdőszoba? Akkor jöhet a háló, a nappali, a terasz és a kert!

Elkészült a fürdőszoba?  Akkor jöhet a háló, a nappali, a terasz és a kert!

A jó hír pedig, hogy a VS Fürdőszobaszalonok üzleteiben ezekre is kitűnő ötletekkel, egyedi megoldásokkal várjuk! Kreatív falpanelek díszítő és egyben szigetelési megoldásként, gyönyörű függönyök és drapériák – akár térelválasztóként, és a frenetikusan újszerű, közkedvelt megoldás kertbe és teraszokra: a holland pázsit is kapható nálunk! Olvasson tovább, és fedezze fel…

Amikor már túl vagyunk a kiválasztott padlóburkolat és csempe lerakásán, végre valahára elkészült a konyha és a fürdőszoba tere, ilyenkor általában elkezdünk gondolkodni a lakás többi pontján, helyiségén. Sokunknak egy komplett fürdőszoba felújítás után már ugyan nem marad annyi büdzsé, hogy a lakás valamennyi helyiségében komplett, nagy átalakításokat végeztessünk, azonban néhány friss ötlettel, kreatív megoldással még mindig van lehetőségünk új színt vinni otthonunk további tereibe is.

Ilyen lehet például a nappaliban, de bármely más helyiségben, szobában betervezett és megvalósított falipanel, mellyel a dekorációs célon túl, további praktikus előnyökhöz is juthatunk.

Praktikus és dekoratív burkolat és egyben remek szigetelés is: a bőr falipanelek alkalmazása!

A műanyag vagy bambusz 3D Falpanelek után az egyik legújabb trend a sokoldalúan felhasználható, szigetelésnek sem utolsó bőrpanelek illetve textilbőr falipanelek kreatív és személyre szabható alkalmazása.

Ezeket ugyanis szinte bárhol a lakásban, egyedi ízlésünk szerint összeállítva, változatos módon tudunk felhasználni. Egyedi falak, falvédők, de akár bútorok burkolataiként, ágyvégekhez is felhasználhatjuk az előre legyártott, különböző borítással, különböző méretekben rendelkezésünkre álló kisebb-nagyobb kockákat, négyzeteket.

Természetesen ezek a panelméretek olyan kiosztás szerint készültek, hogy ezeket akár egymással, akár a többi, másfajta méretű elemmel kombinálva hézagmentesen tudjuk illeszteni.

Kreatív, egyedi mintákat is kialakíthatunk belőlük ily módon, akár saját kezűleg is, szakember sem szükségeltetik a panelek felrakásához, melyet a hozzá kapható speciális ragasztó anyaggal könnyedén magunk is elvégezhetünk, amennyiben persze sima falfelület áll a rendelkezésünkre. Persze, ehhez érdemes betartani a javasolt instrukciókat, illetve ügyelni az egyes elemek szoros egymás mellé történő illesztésére is, hiszen az így létrejött burkolat így alkot majd egységes összhatást, hézagmentes, szép, harmonikus felületet.

Érdemes az elképzelt mintát előre megrajzolni, megtervezni, akár a 3D terven a helyiségbe beilleszteni, hogy jól lássuk majd a tervezett végeredményt, hiszen egészen elképesztő a variációs lehetőség, melynek szinte csak a képzeletünk szabhat határt!

Előszobafalak? Ágyvégek? Étkező vagy nappali szoba egyedi dekorálása? Ez mind-mind lehetséges a VS Fürdőszoba üzleteiben is kapható hazai gyártású, egyedi KERMA falipanelekkel, melyeket akár még bútoraink oldalfalára, ajtófelületeire is alkalmazhatunk.

A paneleket minőségi textilbőrrel burkolták, belül szivacsos réteg található, melynek köszönhető még némi hangszigetelésre is lehetőséget ad az ily módon burkolt fal. A textilbőr borítás pedig számos egyéb előnyt rejt magában: könnyedén, mindössze egy nedves törlőkendővel tisztítható, esetleg bőrápoló szerrel szépen karbantartható.

Ezenkívül kiváló hangszigetelő, hang-gátló tulajdonsággal is bír, mely előnyös lehet például a szomszédból, vagy a szomszéd szobából áthallatszó zajok csillapítására.

Otthonos terek és ötletes térelválasztás függönyökkel!

Ha már elkészült az új otthon, és már annak csinosítgatásánál járunk, akkor kerülnek a képbe általában a lakástextilek, szőnyegek, függönyök. Függönyt azonban nem csupán ablakainkra tehetünk: kiváló szolgálatot nyújt ugyanis egy-egy jól megválasztott anyagból varratott függöny a térelválasztás funkcióját illetően is!

Nyilván az anyaga ebben az esetben is nagyon lényeges, és függ attól is, hogy hol képzeljük el azt a bizonyos teret elválasztó funkciót, és milyen minőségben legyen majd jelen a térben.

Ha áttetsző szövésű anyagban gondolkodunk, akkor ezekkel elegáns határolókat tudunk kialakítani pl. a nappali-étkező térben, de akár nagyobb szobák finom leválasztására is alkalmasak az ilyen anyagok.

Ha a két függönyszárnyat középen összehúzva és megkötve használjuk, vagy akár több darabból alakítjuk ki, ezek így akár dekorációs megoldásként is megállják a helyüket, miközben a szalagokat, megkötőket kiengedve diszkréten és színesen választhatják le a gyerekszobát a szülői hálótól, vagy a hálórészt az otthoni dolgozósaroktól.

Függönnyel egyébként leválaszthatunk olyan szobarészeket is, mint pl. egy zsúfolt íróasztal vagy egy irattároló polc vagy szekrénysor, esetleg egy kisebb nappali gyerekjátszó szőnyeg – melyeknek egyébként látvány szempontjából nincs túl jó érzete, esztétikai összhatása, amikor például vendégeket fogadunk az otthonunkban.

Persze térelválasztó függöny ezen túl is szinte bárhol nagyon jól jöhet: a hálófülke leválasztására a nappali tértől, vagy a manapság divatos amerikai konyhás lakásokban a konyharész esetleg az étkező leválasztása is történhet függönnyel, melyet igény szerint bármikor elhúzhatunk és kiengedhetünk, így akár egyetlen mozdulattal tehetjük különállóvá, majd ismét egybe nyitottá a tereket…

És ha már a nappalinál tartunk, akkor merészkedjünk kicsit kijjebb is, a terasz és a kert irányába, elvégre nemsoká itt a várva-várt jó idő…

Gondozásmentes pázsit? Igen, méghozzá teraszra és kertbe egyaránt!

A nagysikerű és jól ismert Holland Pázsit termékekre komoly garanciával és sokoldalú felhasználási lehetőséggel, esztétikus látvánnyal készültek a gyártók, így ezek a termékek nem véletlenül első osztályúak: magas minőséget és hosszú élettartamot garantálnak.

Ezek a műpázsitok egyébként nem csupán kinézetre, érzetre is teljesen olyanok, akár az igazi! A Holland Pázsit különleges műfű szőnyegei az egyedülálló holland szabadalomnak köszönhetően valamennyi pozitív tulajdonságaikkal a valódi természetes pázsit-élményt hozzák vissza számunkra, a természetességen túl pedig számos plusz előnnyel is rendelkeznek.

Ilyen például az energiatakarékos, környezetkímélő tulajdonságuk, melyekkel évente akár 1200 liter öntővizet is megspórolhatunk, - és nem utolsó sorban megannyi időt, fáradságot – hiszen ezek a pázsitok télen-nyáron zöldek, üdék, még a legnagyobb szárazságban is, ahogyan egy kiadós eső után akár 15 perc után újra száraz lehet a gyepünk felülete.

És ami még külön nagy előnye, az a kutyatartók legnagyobb félelméből eredő komoly döntéshelyzet kiküszöbölése: vagyis, mostantól nem kell választanunk a szép gyep és a házi kedvencünk között, hiszen a Holland Pázsit ellenáll a ’kutyapisi’- okozta sárgulásnak, miközben ki sem tudja kaparni a szép dús füvet a kis rosszcsont!

Egészséges, dús pázsit élmény pedig akár az erkélyünkön is megvalósítható, vagy a lapostetőn – fantáziánktól, kedvünktől függően zölddé tehetjük otthonunk környezetét.

Ha még több információra kíváncsi, esetleg szívesen megtapogatná, megsimogatná, hogy érzetre milyen, nyugodtan megteheti: a VS Fürdőszoba szép, tágas zuglói bemutatóterme erre is lehetőséget nyújt, ahogy a kertben a pázsitra könnyedén lehelyezhető térkövek óriási választékára is – így bátran kijelenthetjük, hogy otthona kívül-belül megújulhat, szakértő kezek által, minőségi termékek széles választékával - ha bennünket választ!

 

További cikkeink, melyek érdekelhetik Önt:

  Élénk, vidám színek a tavasz jegyében

   Az idén végre belevág a felújításba?

VSINFOVONAL

 Hívjon minket: 0630/194-0858

LABLECHIRLEVEL

Hírlevél feliratkozás

Elfogadom az adatkezelési feltételeket*  
cookielaw
 
GYÁRTÓK