Csillaghegyi lakópark épül a VS Fürdőszoba közreműködésével

Csillaghegyi lakópark épül a VS Fürdőszoba közreműködésével

A legfrissebb kutatásokból kiderül, hogy ötből négy budapesti szívesen beköltözne egy új építésű otthonba, tömegeket ragad magával a lakóparkok nyújtotta exkluzív életérzés és modern stílus.

A VS Fürdőszoba nemcsak magánszemélyek részére nyújt szolgáltatásokat, hanem nagy építkezési projektekben is szerepet vállal. 

Legújabb közös projektünk hamarosan indul az új, III. kerületi, Szent István utca mentén épülő Csillaghegy-Residence-szel.

A csillaghegyi lakópark építése 2017 elején indult a kertvárosi elegancia jegyében, 48-110m2-es lakásokkal, a Duna parttól nem messze, parkosított környezetben, kiváló közlekedéssel, infrastruktúrával. A belső kialakításhoz a VS Fürdőszoba Kft. csapata biztosítja a hideg- és melegburkolatokat, csaptelepeket, szanitereket, ajtókat.

Számtalan kiváló minőségű termékünkkel - csempe, padlólap, csaptelep, mosdó, kád, WC, zuhanykabin, ajtó – járulunk hozzá, hogy a lakópark belső kialakítása megfeleljen annak a magas színvonalnak, amelyet az odaköltöző felső középosztálybeli célközönség elvár.

A Csillaghegy-Residence lakásai várhatóan 2019. második negyedévében kerülnek átadásra.

VSINFOVONAL

Hívjon minket: 0630/194-0858

Áruátvétel, házhozszállítás

LABLECHIRLEVEL

Hírlevél feliratkozás

Elfogadom az adatkezelési feltételeket*  
cookielaw
 
GYÁRTÓK