Csábító luxus a Villeroy&Boch egyedi innovációival

Csábító luxus a Villeroy&Boch egyedi innovációival

Korunkban az élmények, az egyediség és a luxus életérzése az, amiért egyre többet áldozunk. Mára már a luxus nem csupán a gazdagok kiváltsága, bárki kaphat egy kis ízelítőt belőle - hiszen ez már rég nem a fogyasztásról szól, hanem magáról az életérzésről, az önbecsülésről. Számos világmárka teszi elérhetővé termékeit és szolgáltatásait számunkra, mi pedig élhetünk a választás jogával, hogy mire áldozunk egy kicsivel többet, és helyette hol szorítjuk meg jobban a nadrágszíjat.

A Villeroy&Boch számos luxusmárka mellett a szépség és a kényelem tökéletes elegyét kínálja, melyből bátran válogathatunk!

Annak, aki az újdonságokat és az innovációkat szereti érezni a mindennapjaiban is, azok számára nagyon fontos a „törődöm magammal” érzése.

A Villeroy & Boch hosszú évtizedek óta számos, az életünket megkönnyítő és gazdagabbá tévő innovációkat hoz a számunkra, mind a kultúrát illetően, mind az asztalon, ahogyan a fürdőszobában is.

Valamennyi, általuk képviselt design minőségi, szenvedélyes és inspiráló. Rövid összeállításunkban a 2017-es év fürdőszobatermékeiből, azon belül is a különleges mosdók közül szemezgettünk Önöknek, ahol a magas szintű formatervezési megoldásokon túl, a kényelem és a jó közérzet szempontjából számos izgalmas követelménynek, egyedi felfedezésnek lehetünk szemtanúi.

Finion – az elérhető törekvések

Az egyszerre finom és modern dizájn, az okos tulajdonságok és a tökéletesség minden egyes apró részletében jelen van a Finion termékeknél, amely a fürdőszoba stílusát, megjelenését alapvetően meghatározza. 

A filigrán TitanCeram anyagból készült mosdók mellett a testre szabható bútorok, az egyedi megvilágítások - például a légköri világítás koncepciója – teszi ez a prémium kollekciót igazán fényűzővé, mely minden részletében alkalmazkodik a modern életstílus minden igényéhez. Tapasztaljuk meg együtt a legmagasabb szintű esztétikát és a jólétet!

Memento 2.0 – erőteljes hatással a személyiségre…

Fedezzük fel a TitanCeram Memento 2.0 mosdókagylóját, ahol a titokzatos, vékony, finom falak mögött a Memento alakzatok csodálatos jellegzetes könnyedsége rejlik! 

A precíz kontúroknak, és karcsú éleknek köszönhetően a forma igazán egyedi és megkülönböztető, mely egyszerre teremt érzékenységet és könnyedséget, mely által egy nagyszerű személyiséget képes megformálni – tárgy létére is…

Vivia - a megérdemelt kényelem

A Villeroy & Boch teljesen új szintet hozott számunkra a fürdőszobai komfort és kényelem terén a Vivia kollekcióval! A gyűjtemény friss, modern kialakítása és számos intelligens, extra kényelmet nyújtó funkcióval rendelkezik.

A praktikus bútorkonzol bőséges polcokkal, tároló felületekkel áll a rendelkezésünkre az extrém kialakítású mosdókagyló körül. Hasznos tárolóegység található még ezen túl a görgőkön is, amely kényelmes ülésként is funkcionál, arányosan a zuhanyzó még több kényelmet rejtő kialakításával.

Artis - tökéletesen finom formák, vonalak

Az Artis a mosdópult felületére szerelhető mosdókagyló, mely egyedi színeivel, szabályos, geometrikus, modern formáival szinte új életre kelti a fürdőszobát! Ötven izgalmas, trendi árnyalatból tudunk választani, valamennyi Gesa Hansen belsőépítésszel közös tervek alapján készült. Az új TitanCeram mosdókagyló lehetővé teszi az Ön személyes stílusának előtérbe helyezését. Négy minimalista forma - ovális, kerek, négyzet és négyszögletes - hangsúlyozza a tökéletes esztétika fontosságát. Csak válasszuk ki kedvenc színünket és formánkat, majd vezessük be a modern belsőépítészeti megoldásokat a fürdőszobába!

Squaro Edge 12 – A tökéletes esztétika

A modern design és élénk színek elegáns kombinációja a Villeroy & Boch's Squaro Edge 12 is. Az új színes panelek teljesen új szintet nyitnak a kreatív tértervezés fejezetében. Több mint 200 árnyalat közül választva, saját vagy a megrendelőnk egyedi fürdőszobájához igazítva a választást.

A Villeroy & Boch exkluzív Quaryl® anyaga egészen újszerű formatervezéssel emeli a Squaro Edge 12 alakját, formai kialakítását is: tiszta, modern vonalai és keskeny, mindössze 12 milliméteres pereme teszi különlegessé. Stílusosan ötvözi a legmagasabb esztétikát és az abszolút komfortot, miközben már magát a mosakodás vagy a fürdés helyszínét is sokkal kényelmesebbé varázsolja.

A színek és formák egyedi kihangsúlyozása mellett számos újítást, innovációt is megismerhetünk a Villeroy&Boch egyedi és izgalmas termékpalettájáról!

TitanCeram – a formát illetően a lehető legpontosabb!

A TitanCeram elnevezés mögött Villeroy & Boch innovatív anyaga rejlik, mely magában foglalja mindazt a számos tapasztalatot, melyet a gyár 260 éves fennállása alatt szereztek. A kiváló minőségű, prémium formatervezésű TitanCeram első ízben teszi lehetővé egyedi, precíz kialakítású és rendkívül vékony falainak, éles határvonalainak és a kiváló minőségű kerámiáinak valamennyi előnyét.

Ez nem csupán a speciális gyártási eljárásoknak, hanem az egyedi anyagösszetételnek is köszönhető: az agyag, a kvarc, a földpát és a titán-oxid elegyével a TitanCeram - az anyag a szokatlan dizájncsúcsát testesíti meg, a lehető legjobb minőségben.

ViFresh – Könnyed, Friss és Láthatatlan

Az innovatív ViFresh technológia egy új illatszer és a higiénikus toalettkezelés kombinációját ötvözi egy teljesen egyedi, új rendszerben. Egyszerű elv alapjára épül mindeközben: egy hagyományos illatblokk vagy gél elhelyezése a beépített és szinte láthatatlan rekeszben, a WC vízbevezetésében, így minden egyes lehúzáshoz egy kellemes finom illat társul, mely a csésze teljes belső felületét leöblíti.

ViPrint – Az én zuhanyom, az én látásmódom

Függetlenül attól, hogy a klasszikus designt szeretnénk-e újraértelmezni, vagy  inkább egy természetes, esetleg merően egyedi megjelenéshez ragaszkodunk-e,  dönthetünk számos népszerű csempemotívum, minta, vagy egyéni grafikai kialakítás mellett éppúgy! A merész ViPrint dekorok a Subway Infinity zuhanytálcái számára megismételhetetlen megjelenést kölcsönöznek, és ezáltal teszik őket az egyénileg kialakított és megtervezett fürdőszobák abszolút csúcspontjává.

Fedezzük hát fel a merőben új lehetőségeket mind a szaniterek, mind a padlózat színeinek és formáinak kialakításában, és hozzunk sajátos, egyéni látásmódot egy cseppnyi luxussal megfűszerezve saját, vagy megrendelőink újszerű, egyedülállóan személyes fürdőszobájába!

Mindehhez gazdag választékunk, szakértő munkatársaink és hamarosan elkészülő bemutató boxaink  kiváló társa lehet Önnek és partnereinek!

 

VSINFOVONAL

 Hívjon minket: 0630/194-0858

LABLECHIRLEVEL

Hírlevél feliratkozás

Elfogadom az adatkezelési feltételeket*  
cookielaw
 
GYÁRTÓK