V-S Fürdőszoba szalon

Újdonság
3D látványtervezés

Fürdőszoba 3D látványtervezés

mesterhármas

Mesterhármas szolgáltatás
Hírek a kezdőoldalon

Kicsit megtréfál minket ez az időjárás, hiszen az elmúlt napok igazi tavaszi időjárása után, mintha visszacseppentünk volna az őszbe.  A Nap csak néhol vagy csak rövid időre mutatja magát. Az időjárás inspirálta cikkünket!

Az olasz Fima Carlo Frattini csaptelep specialistának egy meglepő formavilágú terméke a Sfera zuhanyfej. 

Egy zuhanyfej a természetből megszületve… Mint egy könnyű felhő – lebeg a fejünk felett. Nem borongós, inkább derűs látványt nyújtva. Bátran választhatunk a színes vagy csak az egyszerűen elegáns króm kivitelből. A finoman ívelt hullámzó formavilág, a kellemes led világítás biztosítja a kikapcsolódást és jó kedvre hangolódást.

A Roca a szanitergyártásban szerezett hosszú évek tapasztalatával kifejlesztette a kerámia anyag egy új generációját, a Fineceramic – ot. A trendek és a környezetvédelem együttesen inspirálta ezt a szanitercsaládot. A mosdó formai kialakítása visszatükröződik a wc alakján. Letisztult formavezetés jellemzi, mely praktikummal társul, hiszen a mosdó 3 típusban választható, akár fali függesztéssel, szekrényre ültethető vagy akár tálas megjelenésben szeretnénk elhelyezni fürdőszobánkban.

GYÁRTÓK