V-S Fürdőszoba szalon

Újdonság
jövőtrendjei

mesterhármas

Mesterhármas szolgáltatás
Hírek a kezdőoldalon

Ha olyan trendet szeretnénk követni, mely sosem megy ki a divatból, akkor az időtlen bézs és természetes textúrákon túl van még egy kiváló lehetőség: ez pedig nem más, mint az örökzöld fekete-fehér párosa! Ez a klasszikus kombináció sohasem megy ki a divatból, akár nappali, akár konyha vagy fürdőszoba a téma. A nagy klasszikus páros - a kortárs anyagok és technológiák tükrében - évről évre megújul, és szerencsére a gyártók kínálatában is mindig megtaláljuk ezt a remek kombinációt…

A VS Fürdőszoba idén is várja Önt a Construma-OtthonDesign kiállításán a G Pavilon 303A standján!

Burkolataink, fürdőszoba felszerelés, és függöny kínálatunk mellett nem akármilyen szenzációval készültünk a 2018-as idényre! Ön az elsők között próbálhatja ki az új virtuális valóság élményt már a lakberendezés területén is!

A legfrissebb kutatásokból kiderül, hogy ötből négy budapesti szívesen beköltözne egy új építésű otthonba, tömegeket ragad magával a lakóparkok nyújtotta exkluzív életérzés és modern stílus.

A VS Fürdőszoba nemcsak magánszemélyek részére nyújt szolgáltatásokat, hanem nagy építkezési projektekben is szerepet vállal. Legújabb közös projektünk hamarosan indul az új, III. kerületi, Szent István utca mentén épülő Csillaghegy-Residence-szel.

Noha otthonunkat nyilván nem alakítjuk át minden egyes szezonra, azonban az új trendekből mindig becsempészhetünk néhány ötletes formát, színt, mintát – a márvány és terrazo szépségeitől kezdve, a szőttes és textilmintákon át, egészen a botanikus, növényi mintákat művészien képviselő printekig. A 2018-as év lakberendezési és dekorációs trendjei ugyanis elképesztően sokoldalúak, mind a csempe, a padlólap, mind pedig a bútor és lakástextil kínálatot nézve. Ezúttal végre visszatérnek a színek és a finom anyagok textúrái is, miközben mély árnyalatokkal és élettel teli mintákkal tehetjük még gazdagabbá, elegánsabbá élettereinket!

GYÁRTÓK