V-S Fürdőszoba szalon

Újdonság
jövőtrendjei

szolgaltatasok_szelesvalasztek

Mesterhármas szolgáltatás
Hírek a kezdőoldalon

Amikor még a csempe megvásárlása előtt állunk, éppúgy hozhatunk hibás döntést, vagy maradhat ki valami fontos, mint akkor, amikor már a burkolás is elkészült.
Nézzük meg, mikre érdemes ügyelni, már a tervezéskor is… 

Hazánkban átlagosan 6 négyzetméter a fürdőszobák mérete. Ebben már a nagynak, tágasnak számító 10 négyzetmétereseket is belevettük, ahogyan az egészen apró, 2,5 – 3 négyzetméteres panel, vagy garzon fürdőszobákat is. Kis fürdőszoba esetén a legnagyobb gondot mindig annak berendezése okozza, hiszen szeretnénk, ha minden elférne. De mi van, ha ez nem megy? A megoldás nem az, hogy bármit is kihagyjunk, csupán meg kell találnunk a kifejezetten kis méretű fürdőszobákhoz tervezett berendezési tárgyakat, bútorelemeket. Nézzük, mik lehetnek a segítségünkre!

A korhű enteriőrök, korhű stílusba öltöztetett fürdőszoba enteriőrök esetében nézzük meg, miként, illetve mivel érdemes burkolni, csempézni egy ilyen markáns, konkrét kornak és az akkori közízlésnek, tradícióknak megfelelő belső teret – mely lehet akár a hall, a nappali, a konyha, az étkező vagy épp a fürdőszoba tere – az biztos, hogy minden esetben figyelemreméltó lesz…

Amikor felületekről beszélünk – legyen az a konyhabútor, a gardróbszekrény, a nappali bútor ajtók frontjai, vagy éppen a falakat borító csempe – a szín, és az árnyalat után rögtön az a második eldöntendő kérdés, hogy vajon fényes, vagy inkább matt felületet válasszunk-e? Az örök dilemma azonban nem csupán a trendek, a látvány, hanem a funkció kérdésében is igen jelentős lehet. 

VSINFOVONAL

Hívjon minket: 0630/194-0858

Áruátvétel, házhozszállítás

LABLECHIRLEVEL

Hírlevél feliratkozás

Elfogadom az adatkezelési feltételeket*  
cookielaw
 
GYÁRTÓK