V-S Fürdőszoba szalon

Újdonság
3D látványtervezés

Fürdőszoba 3D látványtervezés

mesterhármas

Mesterhármas szolgáltatás
Hírek a kezdőoldalon

Egyre többször találkozom tudatos vásárlóval, aki határozottan tudja, hogy fahatású járólapot szeretne. Legyen az terasz, nappali, konyha, vagy fürdő. Bármilyen helyiség. Falra, padlóra, vagy csak dekornak. Azt hiszem – legalábbis így 10 év távlatából nézve – a fahatású padlólapok fantasztikus egyedfejlődésen mentek át és továbbra is csak hódítanak.

Három féle ember típus van, legalábbis ami a kádválasztásokat illet:  Aki szereti, aki nem szereti és aki még nem tudja, hogy szereti-e az akril kádakat. Aki szereti, annak biztosan jó tapasztalatai vannak, ami nem csak a jó minőségnek, hanem a kád beépítéséért felelős szakembernek is köszönhető.

Mindannyian éreztük már azt, amikor a munka, a barátok vagy a család kezdi átvenni felettünk az uralmat. Amikor nem vágyunk semmi másra csak egy apró kis zugra, ahol megpihenhetünk, ahol kikapcsolhatunk, és ahol kettesben maradhatunk a legbelsőbb gondolatainkkal, vagy éppen szívünk egyetlen választottjával.

Amikor fürdőszoba felújításra kerül a sor, több olyan témakör is van, ami előtt az emberek többsége tanácstalanul áll. Ilyen például a zuhanytálca kérdése. Ha még nem tudja, hogyan fogjon hozzá a zuhanytálca cseréjéhez, cikkünk Önnek szól.

GYÁRTÓK
norbi_teszt