V-S Fürdőszoba szalon

Újdonság
3D látványtervezés

Fürdőszoba 3D látványtervezés

mesterhármas

Mesterhármas szolgáltatás
Hírek a kezdőoldalon

Ez itt nagy kérdés! Most biztosan elgondolkodik mi is a különbség a kettő között. Bizonyára sokan vannak akik azt gondolják semmi, viszont tudom, hogy többek szemében felcsillan a fantázia, az újdonság, az egyediség s ezekkel együtt természetesen a kíváncsiság is. Egy biztos a hálószobánk közvetlen környezetében lesz egy fürdőszobánk, de, hogy melyik lesz a dominánsabb? Miért? Hogyan? Olvasson tovább és kalandozzunk együtt!

Kis fürdőszobák esetében, igen csak nehéz feladatnak tűnhet a tervezés – azonban hozzáértő segítséggel és okos, praktikus ötletekkel szebbnél szebb funkcionális fürdőszobákat alkothatunk. Biztosan önben is felmerültek a következő kérdések, ha kis fürdőszobájának felújítását tervezi. Kádat vagy zuhanykabint válasszak? Milyen méretű burkolatokat ajánlanak? Lehet stílusos egy kis fürdőszoba? S még hosszú – hosszú sorokat írhatnánk a kérdésekből…

A folyamatosan fejlődő, s széles termékválasztékkal rendelkező lengyel származású Tubadzin gyártó virág motívumokkal díszített csempéivel hódít. Ön is szereti a sablon megoldások helyett a meghatározó – egyedi megoldásokat? Akkor tartson Velem és fedezzük fel együtt a Tubadzin „színes - virágos” termékkínálatát!

Ezúttal végre nem a mosdó igazodik a bútorhoz, hanem fordítva. A mai különleges technológiáknak köszönhetően már a mosdók anyaga is méretre vágható! Nem kell határt szabnia különleges, akár extra széles vagy aszimmetrikus bútorterveinek, hiszen a Laufen és a Marmorin több stílusban is kínálja számunkra az egyedi, méretre vágható mosdópultokat! Ezen kívül is számos, trendi újdonsággal rukkoltak elő. Tartson velünk a mosdók világába!

nagy kereses
Bezárás
GYÁRTÓK