V-S Fürdőszoba szalon

Újdonság
3D látványtervezés
 

Fürdőszoba 3D látványtervezés

Fürdőszoba 3D látványtervezés

mesterhármas

Mesterhármas szolgáltatás
Hírek a kezdőoldalon

Raindance Select zuhanyok

A Hansgrohe egy teljesen új fejlesztést vezetett be egyes zuhanyszettjeinél. Eddig, ha vízsugár típust akartunk választani, akkor el kellett forgatnunk a zuhanyfejet 2 - 3 fordulatot is, hogy elérjük a kívánt élményt. Most ez hihetetlenül leegyszerűsödött.

 

A váltakozó fényű, tapintású textúrák - és csempe felületek! Akik a minimál stílus egyszerűségét kedvelik, már jó néhány éve örülhetnek a szép, letisztult, nagyméretű csempe – és padlólapok választékos kínálatának. Ám, hogy legyen mégis némi változatosság: a tervezők a tavalyi évben a matt csempefelületeket fényesre...

Aki építkezik vagy felújít biztosan tapasztalta, mekkora burkolatválaszték áll rendelkezésre. Belépve az üzletbe – ha volt is elképzelés – biztosan romba dől. De ha elmondjuk a szempontokat az értékesítőknek, biztosan fognak tudni segíteni.

Egy felújítás soha nem egyszerű, mert a megadott falakon és határokon belül kell megtaláljuk a számunkra legideálisabb elrendezést.
De vajon mi alapján rendezzük be fürdőszobánkat?

Milyen szempontokat vegyünk figyelembe a kialakításnál és mi a felújítás menete? Mikor jön a vizes és mikor a villanyszerelő szakember?
Hogyan lesz tartósan szép a fürdőszobám?

GYÁRTÓK