V-S Fürdőszoba szalon

Újdonság
3D látványtervezés

Fürdőszoba 3D látványtervezés

Hírek a kezdőoldalon

Mindannyian éreztük már azt, amikor a munka, a barátok vagy a család kezdi átvenni felettünk az uralmat. Amikor nem vágyunk semmi másra csak egy apró kis zugra, ahol megpihenhetünk, ahol kikapcsolhatunk, és ahol kettesben maradhatunk a legbelsőbb gondolatainkkal, vagy éppen szívünk egyetlen választottjával.
 

A múltkor bejött az üzletbe egy kedves fiatal pár. A fürdőszoba átalakításáról beszélgettünk, amikor megkérdeztem, hogy milyen zuhanytálcát szeretnének. Láttam, hogy elbizonytalanodnak. Feltettem magamnak a kérdést, hogy vajon hány ember bizonytalanodhat el ugyanettől a kérdéstől? Napjainkban itthon még mindig nem jellemző, hogy sűrűn végeznénk felújításokat, átlagosan 10-13 évente, ez idő alatt azonban sokat változhat az igényünk, helyzetünk.

Egyre elterjedtebb, hogy álmaink fürdőszobájába a régi korokat idéző, de új köntösbe öltöztetett mosdótálat választunk a már-már hagyományosnak mondható falra szerelhető átlagos mosdók helyett. Ahogy évek alatt figyeltem a piacot egyre szembetűnőbb lett, hogy nem csak egy átlagos divathullám alakult ki, hanem egyenesen virágkorukat élik ezek a szebbnél szebb mosdótálak. Legyen porcelánból, öntött márványból, kőből, vagy üvegből, mindegy is, mert mindenhogy árad belőlük az elegancia és a játékosság.

Nem mindenki vágyik a legújabb trendek, legmodernebb dizájn adta lehetőségekre. Van, amikor csak az otthon melegségének finom, mediterrán hangulatot árasztó színeit, s vele együtt a fa melegségét, vagy a terrakotta kő toszkán hangulatát szeretnénk hazavarázsolni. Így a nyár vége felé járva, kellemes apartman - hangulatot varázsolhat a Valore csempe és padló burkolat különlegességeivel akár a hálóban, a fürdőszobai térben, vagy éppen a nappali teraszán élvezve a lenyugvó napot…

 

Már többször is írtunk Önöknek a fürdőszoba bútorok egyre mesésebb választékáról, arról, hogy személyiségünkhöz milyen stílust válasszunk. Azonban arról még kevés szó esett: milyen márkák közül választhatunk? Mik a lényeges különbségek fürdőszoba bútor és fürdőszoba bútor között?

mesterhármas
Mesterhármas szolgáltatás
 
3D látványtervezés
Helyszini felmérés
Lakberendezési konzultáció
norbi_teszt

GYÁRTÓK