V-S Fürdőszoba szalon

Újdonság
3D látványtervezés
 
 

Fürdőszoba 3D látványtervezés

mesterhármas

Mesterhármas szolgáltatás
Hírek a kezdőoldalon

A váltakozó fényű, tapintású textúrák - és csempe felületek! Akik a minimál stílus egyszerűségét kedvelik, már jó néhány éve örülhetnek a szép, letisztult, nagyméretű csempe – és padlólapok választékos kínálatának. Ám, hogy legyen mégis némi változatosság: a tervezők a tavalyi évben a matt csempefelületeket fényesre...

Aki építkezik vagy felújít biztosan tapasztalta, mekkora burkolatválaszték áll rendelkezésre. Belépve az üzletbe – ha volt is elképzelés – biztosan romba dől. De ha elmondjuk a szempontokat az értékesítőknek, biztosan fognak tudni segíteni.

Egy felújítás soha nem egyszerű, mert a megadott falakon és határokon belül kell megtaláljuk a számunkra legideálisabb elrendezést.
De vajon mi alapján rendezzük be fürdőszobánkat?

Milyen szempontokat vegyünk figyelembe a kialakításnál és mi a felújítás menete? Mikor jön a vizes és mikor a villanyszerelő szakember?
Hogyan lesz tartósan szép a fürdőszobám?

Ez itt nagy kérdés! Most biztosan elgondolkodik mi is a különbség a kettő között. Bizonyára sokan vannak akik azt gondolják semmi, viszont tudom, hogy többek szemében felcsillan a fantázia, az újdonság, az egyediség s ezekkel együtt természetesen a kíváncsiság is. Egy biztos a hálószobánk közvetlen környezetében lesz egy fürdőszobánk, de, hogy melyik lesz a dominánsabb? Olvasson tovább és kalandozzunk együtt!

GYÁRTÓK