V-S Fürdőszoba szalon

Újdonság
3D látványtervezés

Fürdőszoba 3D látványtervezés

mesterhármas

Mesterhármas szolgáltatás
Hírek a kezdőoldalon

Igen! A Konskie, s a Roca burkolat és szaniter gyártóknak köszönhetően már fürdőszobánkat is kedvenc városunk szerint alakíthatjuk. Biztosan Önnek is van kedvenc városa… Nem de? Talán nappalija már azon város jegyében pompázik…

Tartson Velem egy izgalmas körúton, s varázsolja fürdőszobáját is legkedvesebb városává.

Sokszor hallom a következő kijelentést, „Régen olyan egyszerű volt, nem volt ekkora a választék”. Ez valóban így volt, de mára már a rohamosan fejlődő világnak köszönhetően számos méretű, különböző beépítési lehetőségekkel rendelkező, anyagú és designú mosdó közül választhatunk. Utolsóként említettem a designt, mégis ez az első szempont mosdó választáskor. Elsősorban ugyanis a küllem tárul elénk, mely alapján eldöntjük, tetszik vagy sem. Majd ezután következik minden más… Szívesen megtekintené mosdó körképünket, mely a klasszikus stílus kikövezett útjától egészen az extravagáns megjelenéshez vezet? Tartson Velem!

A lakberendezésben és ez által a bútorok kialakításában is létezik az a bizonyos romantikus stílus, amit nem feltétlenül választunk saját fürdőszobánkba, viszont nem tudunk szó nélkül elmenni mellette.

Vízkő. Mindenki ismeri és látta már, milyen károkat is okoz a vízkő egy háztartáson belül. A naponta TV előtt ülő emberek szinte óránként találkozhatnak a jól felépített reklámokkal, amik a makacs vízkőről szólnak. Ezek többsége felnagyított problémaként, sokszor túlzó képeket mutatnak, melyek arra ösztönzik az embert, hogy a félelemtől vezérelve olyan termékeket vásároljon, amire valójában nincs is szüksége.

GYÁRTÓK