V-S Fürdőszoba szalon

Újdonság
3D látványtervezés

Fürdőszoba 3D látványtervezés

mesterhármas

Mesterhármas szolgáltatás
Hírek a kezdőoldalon

Vízkő. Mindenki ismeri és látta már, milyen károkat is okoz a vízkő egy háztartáson belül. A naponta TV előtt ülő emberek szinte óránként találkozhatnak a jól felépített reklámokkal, amik a makacs vízkőről szólnak. Ezek többsége felnagyított problémaként, sokszor túlzó képeket mutatnak, melyek arra ösztönzik az embert, hogy a félelemtől vezérelve olyan termékeket vásároljon, amire valójában nincs is szüksége.

Egyre többször találkozom tudatos vásárlóval, aki határozottan tudja, hogy fahatású járólapot szeretne. Legyen az terasz, nappali, konyha, vagy fürdő. Bármilyen helyiség. Falra, padlóra, vagy csak dekornak. Azt hiszem – legalábbis így 10 év távlatából nézve – a fahatású padlólapok fantasztikus egyedfejlődésen mentek át és továbbra is csak hódítanak.

Három féle ember típus van, legalábbis ami a kádválasztásokat illet:  Aki szereti, aki nem szereti és aki még nem tudja, hogy szereti-e az akril kádakat. Aki szereti, annak biztosan jó tapasztalatai vannak, ami nem csak a jó minőségnek, hanem a kád beépítéséért felelős szakembernek is köszönhető.

Mindannyian éreztük már azt, amikor a munka, a barátok vagy a család kezdi átvenni felettünk az uralmat. Amikor nem vágyunk semmi másra csak egy apró kis zugra, ahol megpihenhetünk, ahol kikapcsolhatunk, és ahol kettesben maradhatunk a legbelsőbb gondolatainkkal, vagy éppen szívünk egyetlen választottjával.

GYÁRTÓK