V-S Fürdőszoba szalon

Újdonság
3D látványtervezés

Fürdőszoba 3D látványtervezés

mesterhármas

Mesterhármas szolgáltatás
Hírek a kezdőoldalon

Ezúttal végre nem a mosdó igazodik a bútorhoz, hanem fordítva. A mai különleges technológiáknak köszönhetően már a mosdók anyaga is méretre vágható! Nem kell határt szabnia különleges, akár extra széles vagy aszimmetrikus bútorterveinek, hiszen a Laufen és a Marmorin több stílusban is kínálja számunkra az egyedi, méretre vágható mosdópultokat! Ezen kívül is számos, trendi újdonsággal rukkoltak elő. Tartson velünk a mosdó világába!

Vagyunk páran, akik kifejezetten szeretjük a tetőtéri lakásokat. Kuckós jellege a kreatív ötletekkel kombinálva igen otthonos hellyé varázsolja lakásunkat. Az sem elhanyagolható, hogy ár-érték arányban kedvezően lehet az ilyen lakásokhoz hozzájutni. Érdemes tovább olvasnia, mert remek és egyedi tetőtéri fürdőszoba ötleteket mutatunk be Önöknek. 

Árnyas, nagy diófák a kertben, rusztikus, fából készült kerti asztal a szabadban, frissen szedett sárgabarack, kovászolt parasztkenyér, s egy kancsó friss, hideg tej. A csendes, madárcsicsergős, vidéki nyári délutánok mindannyiunk szívébe kellemesen édes nosztalgiát ébresztenek.

Milyen anyag az akril? Miből és hogyan készülnek az akril kádak? Mi is az az akril?

GYÁRTÓK